про капусту

Feb 04, 2010 18:02


шановні, а ви любите брюссельську капусту так як люблю її я?


Read more... )

?, ням, фемілі лайф

Leave a comment

Comments 67

(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 16:06:59 UTC
прелестний рецепт, я согласна... то їсть капустинка буде мені, а відро отбивних мужу... кстаті, поскольку муж начав читать моє жж, встречний вапрос - у нас нима отбивалки для отбивних!

а с Вамі, Васяпетечкін, давайте поговорім о чьом то вкусном!

Reply

(The comment has been removed)

Re: не про брюссельську :) valcury February 4 2010, 16:24:18 UTC
абикнавену капусту, не брюссельску?

Reply


(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 16:11:52 UTC
я її ледь приварюю в солоній воді, тоді збризкую оливковою олією, лимонним соком, посипаю вкусними травками і на пару хвилин допектись в духовці, а потім жру і радуюсь жізні...

а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...

Reply

(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 16:22:34 UTC
нет, откуда???
вон рисіка пише, шо вона гірчить, тіко як перевариш, може я в духовці перетримала...

Reply


rysika February 4 2010, 16:12:03 UTC
вона гіркувата тільки як перевариш ;)

Reply

valcury February 4 2010, 16:23:08 UTC
упс... значить задовго тримала в духовці... або взагалі тра дати їй покипіти хвилину, а то й менше
:)

Reply

rysika February 4 2010, 17:23:12 UTC
якось я туплю - для чого її в духовці ще після того запікати, як звариш?
Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією?
Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.

Reply

valcury February 4 2010, 17:26:22 UTC
для смаку - вона з олійкою і лимоном, і спеціями, така пікантна... їмо як гарнір, просто варена шось не той-во, пробувала, мені не вистачає чогось такого...

Reply


arrianrhod February 4 2010, 16:12:32 UTC
люблю) чоловік іноді вередує, але куди діватись - їсти то хоче:))
я люблю присмажену)

Reply

valcury February 4 2010, 16:24:51 UTC
а ти відварюєш і присмажуєш чи відразу присмажуєш?

Reply

arrianrhod February 4 2010, 16:29:43 UTC
свіжу тільки варить пробувала - типу в супчики.
а заморожену відразу смажу)

Reply

valcury February 4 2010, 16:31:04 UTC
заморожену ще не купувала, тра буде спробувати...
десь виділа рецепт брюсельскої в соусі якомусь, тіки загубила його...

Reply


jaroguara February 4 2010, 16:12:50 UTC
я волію броколі і цвітну :( ця мені сильно капустяна

Reply

valcury February 4 2010, 16:23:40 UTC
я її за капустяність і люблю хрумати
:)
а броколі і цвітну я тоже обожнюю!

Reply

valcury February 4 2010, 16:26:39 UTC
ааааааа, а ісчо є кольрабі, тоже лю її нежно!

Reply

jaroguara February 4 2010, 16:28:42 UTC
я не знаю, як її готувати :(

Reply


Leave a comment

Up