прелестний рецепт, я согласна... то їсть капустинка буде мені, а відро отбивних мужу... кстаті, поскольку муж начав читать моє жж, встречний вапрос - у нас нима отбивалки для отбивних!
а с Вамі, Васяпетечкін, давайте поговорім о чьом то вкусном!
я її ледь приварюю в солоній воді, тоді збризкую оливковою олією, лимонним соком, посипаю вкусними травками і на пару хвилин допектись в духовці, а потім жру і радуюсь жізні...
а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...
якось я туплю - для чого її в духовці ще після того запікати, як звариш? Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією? Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.
для смаку - вона з олійкою і лимоном, і спеціями, така пікантна... їмо як гарнір, просто варена шось не той-во, пробувала, мені не вистачає чогось такого...
Comments 67
(The comment has been removed)
а с Вамі, Васяпетечкін, давайте поговорім о чьом то вкусном!
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...
Reply
(The comment has been removed)
вон рисіка пише, шо вона гірчить, тіко як перевариш, може я в духовці перетримала...
Reply
Reply
:)
Reply
Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією?
Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.
Reply
Reply
я люблю присмажену)
Reply
Reply
а заморожену відразу смажу)
Reply
десь виділа рецепт брюсельскої в соусі якомусь, тіки загубила його...
Reply
Reply
:)
а броколі і цвітну я тоже обожнюю!
Reply
Reply
Reply
Leave a comment