про капусту

Feb 04, 2010 18:02


шановні, а ви любите брюссельську капусту так як люблю її я?


Read more... )

?, ням, фемілі лайф

Leave a comment

(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 16:11:52 UTC
я її ледь приварюю в солоній воді, тоді збризкую оливковою олією, лимонним соком, посипаю вкусними травками і на пару хвилин допектись в духовці, а потім жру і радуюсь жізні...

а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...

Reply

(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 16:22:34 UTC
нет, откуда???
вон рисіка пише, шо вона гірчить, тіко як перевариш, може я в духовці перетримала...

Reply

(The comment has been removed)

valcury February 4 2010, 18:04:16 UTC
я, наверное, акценти неправильно розставила, ібо я хотіла узнать, откуда там смак желе с металіческим привкусом.
і шо єдиний недолік, який я там можу вкусовими рецептами ощутіть, то максимум гірчинка, від якої, оказується, є шанси позбутись.
а вообще да, я понятліва.

Reply

(The comment has been removed)

valcury February 5 2010, 09:17:04 UTC
так я не серджуся
:*

Reply

rodzynka February 7 2010, 23:34:09 UTC
мняммі, обожнюю її, і обовязково спробую рецепт...
шось я раніше не додумалась шо можна її пекти в духовці))
зазвичай просто варила з підсоленій воді, далі охолоджувала і гамала з гострим сметанковим соусом з приправами і пармезаном - як холодну закуску.

Reply


Leave a comment

Up