я її ледь приварюю в солоній воді, тоді збризкую оливковою олією, лимонним соком, посипаю вкусними травками і на пару хвилин допектись в духовці, а потім жру і радуюсь жізні...
а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...
я, наверное, акценти неправильно розставила, ібо я хотіла узнать, откуда там смак желе с металіческим привкусом. і шо єдиний недолік, який я там можу вкусовими рецептами ощутіть, то максимум гірчинка, від якої, оказується, є шанси позбутись. а вообще да, я понятліва.
мняммі, обожнюю її, і обовязково спробую рецепт... шось я раніше не додумалась шо можна її пекти в духовці)) зазвичай просто варила з підсоленій воді, далі охолоджувала і гамала з гострим сметанковим соусом з приправами і пармезаном - як холодну закуску.
(The comment has been removed)
а я работаю, ждю пока проект пришлють, шоб його на інконсістенсі провірить і здать...
Reply
(The comment has been removed)
вон рисіка пише, шо вона гірчить, тіко як перевариш, може я в духовці перетримала...
Reply
(The comment has been removed)
і шо єдиний недолік, який я там можу вкусовими рецептами ощутіть, то максимум гірчинка, від якої, оказується, є шанси позбутись.
а вообще да, я понятліва.
Reply
(The comment has been removed)
:*
Reply
шось я раніше не додумалась шо можна її пекти в духовці))
зазвичай просто варила з підсоленій воді, далі охолоджувала і гамала з гострим сметанковим соусом з приправами і пармезаном - як холодну закуску.
Reply
Leave a comment