про капусту

Feb 04, 2010 18:02


шановні, а ви любите брюссельську капусту так як люблю її я?


Read more... )

?, ням, фемілі лайф

Leave a comment

rysika February 4 2010, 16:12:03 UTC
вона гіркувата тільки як перевариш ;)

Reply

valcury February 4 2010, 16:23:08 UTC
упс... значить задовго тримала в духовці... або взагалі тра дати їй покипіти хвилину, а то й менше
:)

Reply

rysika February 4 2010, 17:23:12 UTC
якось я туплю - для чого її в духовці ще після того запікати, як звариш?
Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією?
Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.

Reply

valcury February 4 2010, 17:26:22 UTC
для смаку - вона з олійкою і лимоном, і спеціями, така пікантна... їмо як гарнір, просто варена шось не той-во, пробувала, мені не вистачає чогось такого...

Reply

rysika February 4 2010, 17:27:45 UTC
ну я про те, що олійкою, лимоном і спеціями, то понятно, але не зовсім понятно для чого її запікати, але то я вже як твій муж - вреднічаю.

Reply

valcury February 4 2010, 17:31:15 UTC
воно на пару хвилин - щоб просяклося отим всім вкусним... запікать до коричневого не пробувала, ггг

Reply

rysika February 4 2010, 17:32:50 UTC
понятно :)

Reply


Leave a comment

Up