якось я туплю - для чого її в духовці ще після того запікати, як звариш? Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією? Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.
для смаку - вона з олійкою і лимоном, і спеціями, така пікантна... їмо як гарнір, просто варена шось не той-во, пробувала, мені не вистачає чогось такого...
Reply
:)
Reply
Як у запіканку (під соусом і сиром), то понятно, а просто з олією?
Я уже десь у себе писала, що ми її просто з холодним соусом зі сметани та гірчиці їмо. Ще дуже смачно в омлеті або в супі з фрикадельками. Або як одна із складових начинки з овочів для рулету з рубленого м'яса.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment