про сухарики - варите капусту як звичайно. в пательні добре розігріти масла зо 3-4 ложки, або олію без запаху, але з маслом мені смачніше. і коли масло буде вже добре гаряче - всипати туди панірувальних сухарів і добре вимішати. постійно помішувати шоб не пригоріло, смажити 2-3 хвилини (від кількості залежить) до хрусткого і розсипчатого стану. посолити\поперчити. капусту обсипати зверху сухариками, витиснути один зубчик часнику і легенько струсити посуд або легенько перемішати. от шось таке.
А з бешамеллю то італійський (ніби-то рецепт) Соус - муку підсмажити на маслі до бежевого кольору, додати молоко і довести до кипіння на малому воглі і потримати шоб загустів. Додати перець, мускат і сіль. Можна трошечка цитринового соку і цедри. Брюсельку варити буквально кілька хвилин, до півготовності. відцідити, залити соусом і на малому вогні або в духовці довести до м*якості. Зверху потерти пармезан (:
я люблю присмажену)
Reply
Reply
а заморожену відразу смажу)
Reply
десь виділа рецепт брюсельскої в соусі якомусь, тіки загубила його...
Reply
а я люблю з сухариками смаженими на маслі і чучуть часничку
Reply
особіно про з сухариками?
Reply
А з бешамеллю то італійський (ніби-то рецепт)
Соус - муку підсмажити на маслі до бежевого кольору, додати молоко і довести до кипіння на малому воглі і потримати шоб загустів. Додати перець, мускат і сіль. Можна трошечка цитринового соку і цедри.
Брюсельку варити буквально кілька хвилин, до півготовності. відцідити, залити соусом і на малому вогні або в духовці довести до м*якості. Зверху потерти пармезан (:
Reply
*пускає слину на робочу клавіатуру*
Reply
Reply
Leave a comment