про капусту

Feb 04, 2010 18:02


шановні, а ви любите брюссельську капусту так як люблю її я?


Read more... )

?, ням, фемілі лайф

Leave a comment

arrianrhod February 4 2010, 16:12:32 UTC
люблю) чоловік іноді вередує, але куди діватись - їсти то хоче:))
я люблю присмажену)

Reply

valcury February 4 2010, 16:24:51 UTC
а ти відварюєш і присмажуєш чи відразу присмажуєш?

Reply

arrianrhod February 4 2010, 16:29:43 UTC
свіжу тільки варить пробувала - типу в супчики.
а заморожену відразу смажу)

Reply

valcury February 4 2010, 16:31:04 UTC
заморожену ще не купувала, тра буде спробувати...
десь виділа рецепт брюсельскої в соусі якомусь, тіки загубила його...

Reply

pani_stefa February 4 2010, 16:48:45 UTC
брюсселька з бешамеллю (:
а я люблю з сухариками смаженими на маслі і чучуть часничку

Reply

valcury February 4 2010, 17:02:24 UTC
а докладніше?
особіно про з сухариками?

Reply

pani_stefa February 4 2010, 17:23:41 UTC
про сухарики - варите капусту як звичайно. в пательні добре розігріти масла зо 3-4 ложки, або олію без запаху, але з маслом мені смачніше. і коли масло буде вже добре гаряче - всипати туди панірувальних сухарів і добре вимішати. постійно помішувати шоб не пригоріло, смажити 2-3 хвилини (від кількості залежить) до хрусткого і розсипчатого стану. посолити\поперчити. капусту обсипати зверху сухариками, витиснути один зубчик часнику і легенько струсити посуд або легенько перемішати. от шось таке.

А з бешамеллю то італійський (ніби-то рецепт)
Соус - муку підсмажити на маслі до бежевого кольору, додати молоко і довести до кипіння на малому воглі і потримати шоб загустів. Додати перець, мускат і сіль. Можна трошечка цитринового соку і цедри.
Брюсельку варити буквально кілька хвилин, до півготовності. відцідити, залити соусом і на малому вогні або в духовці довести до м*якості. Зверху потерти пармезан (:

Reply

valcury February 4 2010, 17:31:50 UTC
з сухариками да, це нада робити, угу...
*пускає слину на робочу клавіатуру*

Reply

rysika February 4 2010, 17:24:03 UTC
о, з сухариками і часничком = ням ням, у мене її дома так їдять :)

Reply


Leave a comment

Up