Підкамінь

Jul 21, 2013 22:18

вибирали між двох зол фестів: Франкомісії і Підкаменя й вибрали останній. бо легше добиратися (як на мене), бо більше подобається територія і їжа там таки смачніша, от) ну і ще через те, що музична програма Франкомісії геть далека від мене. зате на Підкамені знову насолодилась Rock-H'ем, послухала Тартака в наметі. а ще напхалася кулішу - який же він смачнющий, мені не зрозуміти людей, які стояли в чергах за хот-догами і картоплями-фрі.


фото мейд бай romko17
ярмаркові ціни приємно вразили - я майже-майже задовільнила своє ірраціональне "хочу купу намист і бусів!", треба тепер придумувати для них вішак))
погода була приємна і якраз така, шоб їхати і не смажитися, а ввечері закутатися в светра і буде тобі добре) бракувало нам тільки вогню, який було ліньки палити й я так і не сплела вінка - лінь страшна штука)) але до кінця літа ще маю трохи часу)
а ще, сидячи під каменем, розгледіли на горизонті, праворуч від фестивального поля монастир чи шось типу нього, а поруч будівельний кран. в один момент його було дуже чітко видно - аж світився білим. потім захмарився і сфоткати його нормально так і не вийшло. хто знає, що це?
а у вас шо, хто був на Франкомісії, як там?

фоти, фести, ми, приємне, подорожі

Previous post Next post
Up