Leave a comment

Comments 23

nicolaev April 17 2014, 21:08:05 UTC

... )

Reply

nicolaev May 12 2014, 11:17:49 UTC
Українська військова делегація запалила лампадку на Майдані Незалежності, щоб узяти її із собою та запалювати під час зупинок у святинях дорогою до Люрда та під час урочистостей у відпустовому місці на півдні Франції. У Римі під час аудієнції представники делегації передадуть лампадку Папі Франциску з вдячністю за його підтримку українського народу та проханням і надалі молитися за мир у нашій державі ( ... )

Reply

nicolaev June 3 2014, 16:32:10 UTC
П'ятдесят шосте Міжнародне військове паломництво до Люрда розпочалося з молитви за Україну. Отець Любомир відзначив: коли до них підходили учасники паломництва і підтримували їх, то вони впевнилися, що Богородиця слухає Україну, що мир буде в Україні ( ... )

Reply


nicolaev May 6 2014, 10:55:04 UTC
"...Новітня історія незалежної Української Держави ще не знала такої напруженої передвиборчої кампанії, яка б відбувалася в настільки драматичних умовах: окупація Криму, тривала зовнішня агресія, котра супроводжується нечуваною за масштабами інформаційною війною, провокації та саботаж у багатьох місцевостях України… Уже ні для кого не є секретом, що всі ці дії в ближчій перспективі скеровані на зрив чи відтермінування Президентських виборів. А перенесення дати цих виборів на пізніше несе зі собою загрозу самому існуванню незалежної Української Держави ( ... )

Reply

nicolaev May 13 2014, 12:13:40 UTC
- Нещодавно з волі Патріарха Святослава весь український народ поручився під опіку Пречистої Діви Марії. Що символізує така посвята?

- У особливо важливі для Народу хвилини посвята має величезне значення. Вона є усильним проханням про те, щоб Пресвята Богородиця опікувалася народом. Таку посвяту вперше зробив князь Ярослав Мудрий. Після нього цей акт повторювали також багато його наступників. Напочатку 90-х у Зарваниці такий акт посвяти здійснив блаженної памяті патріарх Мирослав Любачівський. Цього ж року, з огляду на непрості хвилини у житті нашого Народу, патріарх Святослав відновив цей акт посвяти, однак, з певною особливістю, оскільки цей літургійний жест був повторений на кожній парохії УГКЦ. Таким чином патріарх разом зі священниками довірили Український Народ Пресвятій Богородиці, як тій, до якої ми повинні прибігати з молитвою у кожній хвилині.

єрм. Юстин Бойко: "...через участь у прощах до відпустових місць ми можемо засмакувати вічність, у якій немає відліку часу"Reply


nicolaev May 16 2014, 19:55:06 UTC
«…Україна і є тією самою Росією, про яку молилися папи, щоб вона навернулася. Росія сьогодні тією справжньою Росією не є. Вона захворіла, і можливо навіть безнадійно. І тут велике покликання для України, її християнства - чи здатні ми ідейно, організаційно, духовно вже сьогодні замінити Росію? Думаю що передумови для такого перехоплення ідейного лідерства є, і ми мусимо усвідомлювати, що потрібно не просто умовляти релігійний світ відвернутися від Росії, але і пропонувати вже сьогодні те слово із Сходу, на яке світ очікував від Москви ( ... )

Reply


brez_dy May 16 2014, 20:12:28 UTC
Сепаратисти продовжують гратися в "молоду республіку". У них уже є власний уряд, парламент (в кількості 150 чоловік) та "збройні сили". Основна діяльність "нової держави" - банальний рекет та кришування. Так, на Луганщині уже обкладаються "податком на безпеку" місцеві підприємства, а також... дороги між селами. Їх представники уже приходили в Луганську обласну раду із постановою про її розпуск. Звичайно, були послані за відомою адресою. Вони не мають сил ані для спротиву, ані для втримання власних позицій, і скоро будуть розбиті. АТО вчора ввечері увійшла у фінальну фазу ( ... )

Reply


nicolaev June 1 2014, 12:47:56 UTC
Maria, Regina Pacis, ora pro nobis ( ... )

Reply


Leave a comment