Leave a comment

Comments 23

nicolaev June 8 2014, 11:58:04 UTC

... )

Reply


nicolaev June 24 2014, 14:00:36 UTC
«…Дорогі Брати й Сестри! Йоан Хреститель був посланцем, предтечею: він був посланий на те, щоб приготувати дорогу Христові. Про що нам говорить постать святого Йоана Христителя саме тут, у Києві, на початку цього паломництва у вашій Землі? Чи ж у певному значенні не є провидінним те, що ця постать звертається до нас якраз тут, у Києві ( ... )

Reply


nicolaev July 20 2014, 14:36:14 UTC
Конференція Єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні закликає всіх католиків латинського обряду посилено молитися і постити, особливо 21 липня цього року, в наміренні мирного завершення збройного конфлікту в Україні та за всіх потерпілих у війні. Нехай цей день буде винагородженням приниженій любові Божого Сина за братовбивство і нищення миру поміж людьми. Протягом цього найближчого тижня під час кожної Святої Меси молімося про порятунок від голоду, вогню та війни, співаючи Суплікацію ( ... )

Reply

nicolaev July 21 2014, 13:25:01 UTC
20.07.14. У Бердичеві Україну присвятили Непорочному Серцю Марії ( ... )

Reply

nicolaev August 30 2014, 11:32:11 UTC
Багато хто питає себе: а куди ж ми зайдемо? Якою ця дорога буде? Скільки жертв ми мусимо скласти, щоб достойно її завершити? На ці питання ми сьогодні не маємо відповіді і, можливо, ніхто не має. Але відповіді на ці питання дає нам сьогодні Пречиста Діва Марія. Вона, як мати, каже нам: не бійтеся, ідіть. Я іду з вами, я не пускаю вас самих ( ... )

Reply


nicolaev September 13 2014, 11:49:00 UTC
Египетскими археологами неподалеку от Александрии была найдена древнейшая на сегодняшний день рукопись, содержащая известную молитву к Пресвятой Богородице: «Под Твою милость прибегаем, Богородице Дево, молений наших не презри в скорбех, но от бед избави нас, Едина чистая и благословенная».

Египетские археологи обнаружили рукопись III века с молитвой ко Пресвятой Богородице
http://blagovest-info.ru/index.php?ss=2&s=3&id=59130

Археологи подчеркивают, что находка проливает свет на многие детали литургической деятельности ранней церкви; также, она служит опровержением некоторым скептическим предположениям, ставящим под сомнение практику молитвы святым в первые века христианства, называемую многими критиками «более поздней традицией» и «нововведением».

Reply


nicolaev September 26 2014, 13:11:21 UTC
"...«Непорочне Серце Марії - жива надія для України» - таке названня програми-продовження ввірення України Непорочному Серцю Марії. У нелегкий час для держави і народів, які замешкують Україну, ми хотіли б продовжити і поглибити цей акт довіри. Допомогою для досягнення цієї мети є програма перших 20 субот місяця, згідно з 20 тайнами Святого Розарію. Отже, в кожну першу суботу місяця, в наших парафіях має відбулася спеціальні молитви на честь Непорочного Серця Марії ( ... )

Reply


Leave a comment

Up