Leave a comment

nicolaev July 21 2014, 13:25:01 UTC
20.07.14. У Бердичеві Україну присвятили Непорочному Серцю Марії
http://nicolaev.livejournal.com/1911323.html

Римсько-католицькі єпископи 20 липня у Бердичеві відновили акт присвяти України Непорочному Серцю Марії. Наша Україна знаходиться у важкій ситуації, надалі точиться нікому непотрібна війна. 20 липня зібрані в Бердичеві римсько-католицькі єпископи з духовенством і паломниками відновили акт присвяти України Непорочному Серцю Діви Марії. Перед троном Приснодіви просили Матір Божу і нашу Матір, щоб огорнула плащем своєї опіки увесь український народ.

Посвящение Украины под Покров Пресвятой Богородицы в тысячелетней перспективе
http://nicolaev.livejournal.com/1898523.html

Подібно як Серцю Твого Божественного Сина були присвячені Церква і все людство, яке в Ньому покладає свою надію, аби Він став для всіх невичерпним джерелом перемоги і спасіння, - так і ми присвячуємо себе назавжди Тобі й Твоєму Непорочному Серцю, о Мати і Царице наша, аби Твоя любов і опіка забезпечили перемогу Царства Божого, і щоби наша Україна та всі народи, примирені між собою та з Богом, Тебе благословляли і прославляли.

Reply

nicolaev August 30 2014, 11:32:11 UTC
Багато хто питає себе: а куди ж ми зайдемо? Якою ця дорога буде? Скільки жертв ми мусимо скласти, щоб достойно її завершити? На ці питання ми сьогодні не маємо відповіді і, можливо, ніхто не має. Але відповіді на ці питання дає нам сьогодні Пречиста Діва Марія. Вона, як мати, каже нам: не бійтеся, ідіть. Я іду з вами, я не пускаю вас самих.

Блаженніший Святослав на Успіння Пресвятої Богородиці: «Запорукою нашої перемоги є Діва Марія»
http://news.ugcc.ua/photo/blazhenn%D1%96shiy_svyatoslav_na_usp%D1%96nnya_presvyatoi_bogorodits%D1%96_zaporukoyu_nashoi_peremogi_ie_d%D1%96va_mar%D1%96ya_71359.html

«Сьогодні Божий люд в Україні є у великій тривозі і непевності. Ми вийшли, ми довірилися поклику Бога і пішли в тій паломницькій ході гідності і свободи. Сьогодні ми просимо в Пречистої Діви Марії, щоб вона паломничала разом із нами в нашій мандрівці до свободи як ковчег Нового завіту. Вона є запорукою нашої перемоги», - просить замислитися Верховний Архиєпископ.

Він пригадав, що під її покров ще князь Ярослав Мудрий посвятив нашу землю. І цю посвяту наша Церква відновила цього року. І цій посвяті ми твердо крокуємо вперед.

Посвящение Украины под Покров Пресвятой Богородицы в тысячелетней перспективе
http://nicolaev.livejournal.com/1898523.html

Reply


Leave a comment

Up