Курячі сердечка на подушці зі шпинату і вурди

May 19, 2015 20:53

Ще один рецепт, який безумовно заслуговує уваги- курячі сердечка в пікантному маринаді. Власне, я не прихильниця субпродуктів, але в цьому виконанні це просто делікатес!!! Трішки про вурду... Це один з моії найулюбленіших видів сиру, він готується з сироватки або овечого молока, дещо нагадує по консистенціі рікотту, і по текстурі в принципі теж, але звичайно колорит нашого краю (Закарпаття) залишає неймовірний смаковий відтінок. Смакота одним словом. Прошу до столу!!





Для маринаду:
250 гр соєвого соусу
Часник пюре 3-4 зубчика
Кінза рублена 2-3 ст.л.
цукор 1 ч.л.
маринований чилі перець рублений 0,5 ч.л.
+
500 гр курячих сердечок

Маринуємо 2-3 години



Для салату:
Шпинат 1 пучок
Яблоко 1 шт
Зелена цибуля 3 шт
Руккола рублена 2 ст.л.
Вуурда 100-150 гр (можна замінити ріккотою)
Для заправки: оливкова олія, сіль, перець та соус бальзамік



Спажки готуємо на грилі, це займе хв 10, я постійно ії перевертала, аби не пересушити.



Смачного !!


Еще один рецепт, который безусловно заслуживает внимания - куриные сердечки в пикантном маринаде. Собственно, я не сторонница субпродуктов, но в этом исполнении это просто деликатес!!! Немного о вурде... Это один из моих самых любимых видов сыра, он готовится из сыворотки или овечьего молока, немного напоминает по консистенции рикотту, и по текстуре в принципе тоже, но конечно колорит нашего края (Закарпатье) оставляет невероятный вкусовой оттенок. Вкуснятина одним словом. Прошу к столу!!



Для маринада:
250 гр соевого соуса
Чеснок пюре 3-4 зубчика
Кинза рубленая 2-3 ст.л.
сахар 1 ч.л.
маринованный перец чили рубленый 0,5 ч.л.
+
500 гр куриных сердечек

Маринуем 2-3 часа

Для салата:
Шпинат 1 пучок
Яблоко 1 шт
Зеленый лук 3 шт
Руккола рубленная 2 ст.л.
Вурда 100-150 гр (можно заменить риккотой)
Для заправки: оливковое масло, соль, перец и соус бальзамик



птица, курица, гриль, здоровое питание, соусы, субпродукты, барбекю, маринад, шпинат, травы и зелень, фитнес питание, сыр, салаты, закуски

Previous post Next post
Up