Курячі гомілки в мятному маринаді

May 17, 2015 12:47

Нарешті після довгих місяців відсутності я повернулася. Довго не буду розповідати де і що я робила, але часу на свою улюблену справу реально не вистачало. І тепер, коли надворі майже літо і прилавки переповнені купою смачних продуктів, овочів і фруктів, я сміло беруся за своє. Ясно, що всі ми заскучили за пікніками, хоча, у цій справі в мене перерв не було. То ж ділюся рецептом, який не залишить байдужим справжніх гурманів.




Для маринада:

Мацоні 200 гр
Цедра лимона 0,5 ч.л.
Мята рублена 2 ст.л.
Сік половини лимона
сіль та чорний перець.



Маринуємо приблизно 1,5-2 години. І на гриль :)




Наконец после долгих месяцев отсутствия я вернулась. Долго не буду рассказывать где и что я делала, но времени на свое любимое дело реально не хватало. И теперь, когда на дворе почти лето и прилавки переполнены кучей вкусных продуктов, овощей и фруктов, я смело берусь за свое. Ясно, что все мы соскучились за пикниками, хотя, в этом деле у меня перерывов не было. Вот и делюсь рецептом, который не оставит равнодушным настоящих гурманов.



Мацони 200 гр
Цедра лимона 0,5 ч.л.
Мята рубленая 2 ст.л.
Сок половины лимона
соль и черный перец.

Маринуем примерно 1,5-2 часа. И на гриль :)



птица, курица, гриль, здоровое питание, соусы, барбекю, маринад, травы и зелень

Previous post Next post
Up