Мінестроне, як на мене, самий звичайний суп , але ... Хіба можуть бути італійські супи звичайними? Мінестроне не виключення, адже оливкова олія та базилік гарно підкреслюють походження даної страви :) Та й що може бути краще сезонності в цій страві ?! Пішли готувати ?
Морква 2 шт
Картопля 3 шт
Цибуля 1 шт
Спаржева квасоля 150-200 гр
Часник 3 зубчика
Томати 4 шт
Базилік свіжий декілька листочків
Орегано 1 ч.л.
Тімян 1 ч.л.
Оливкова олія 3 ст.л.
Овочевий або курячий бульйон 300-400 мл
зелена цибуля 50 гр
сіль та перець
Картоплю , моркву та цибулю порізати на мілкі кубики. Спаржеву квасолю та зелену цибулю порізати навскіс .Томати очистити від шкірки та пюріровати. На оливковій олії підсмажити картоплю, моркву, цибулю, квасолю, додати орегано та тімян, потім додати пюре з томатів та часник. Посолити та поперчити . Готувати 6-7 хв. Далі влити бульйон і готувати з закритою кришкою ще хвилин 10. Подавати зі свіжим базиліком та зеленою цибулею . Смачного :)
Минестроне, как по мне, самый обычный суп , но ... Разве могут быть итальянские супы обычными? Минестроне не исключение, ведь оливковое масло и базилик хорошо подчеркивают происхождения данного блюда :) да, И что может быть лучше сезонности в этом блюде ?! Пошли готовить ?
Морковь 2 шт
Картофель 3 шт
Лук 1 шт
Спаржевая фасоль 150-200 гр
Чеснок 3 зубчика
Помидоры 4 шт
Базилик свежий несколько листочков
Орегано 1 ч.л.
Тимьян 1 ч.л.
Оливковое масло-3 ст.л.
Овощной или куриный бульон 300-400 мл
зеленый лук 50 гр
соль и перец
Картофель , морковь и лук порезать на мелкие кубики. Спаржевую фасоль и зеленый лук порезать наискось . Помидоры очистить от кожуры и пюрировать. На оливковом масле поджарить картофель, морковь, лук, фасоль, добавить орегано и тимьян, затем добавить пюре из томатов и чеснок. Посолить и поперчить . Готовить 6-7 мин. Далее влить бульон и готовить с закрытой крышкой еще минут 10. Подавать со свежим базиликом и зеленым луком . Приятного аппетита :)