Мені знову сниться...

May 31, 2013 10:48


Сни. Вони ніби є просто спалахами підсвідомості але, в той самий час, вони диктують так багато. Останні пів року я вірю їм більше ніж будь яким проявам адекватності.
Більша половина з того, що мені сниться, через певний час стає реальністю. При тому мені не сняться конкретні події, люди, історії. Я бачу сни про відчуття. І, найстрашніше, що всі вони збуваються. Раніше чи пізніше - не має значення.
Останнім часом я бачу сни про те, що мене нема. Дай Боже, щоб ці сни були всього-на-всього шифрами, грунтованими на моїй зламаній підсвідомості.
Але ці сни такі світлі. Вони кажуть мені про те, що потрібно фіксувати моменти. Про те, що всі дії, всі почуття, всі люди довкола - це дуже важливо. Що кожна мить має значення.
Бо, раптом, ця мить буде останньою...
Мені не сниться як саме це станеться. Мені не сняться події. Але, ледь не щоночі, сняться відчуття.
Якщо вірити снам, то це буде зовсім не боляче. Це буде швидко і, майже, не помітно.
Я просто буду, а наступної миті - вже ні.
Я була би дуже рада думати, що це просто паранойя. Я хочу вірити у візуалізацію власної старості із купою онуків і сивим лабрадором у моїх ніг.
Але, якщо уявити, що мої сни правдиві, то зовсім скоро це станеться...
І я так хочу прожити життя щиро. Не важливо скільки воно триватиме. Я знаю, як все має бути. Я знаю це завдяки океану, який зберігається всередині мене.
І ці знання потрібно комусь передати.
Мені не страшно зникати. Не страшно, бо я знаю, як має бути. Не страшно, бо я відчуваю, що не сама. Не страшно, бо я не лишу по собі когось залежного від моєї турботи.
Було б зашибісь, якби ці сни були просто шифиами... Бо мені, не хочеться лишати все зараз. Мені здається, що ще так багато всього має статися.
Я дуже люблю життя і дуже хочу всмоктувати і фіксувати кожну його мить. Але якщо, раптом, сни таки є віщунськими - я хочу зникнути щасливою. Я хочу посіяти по собі відлуння відчуттів, завдяки яким хтось наступний закохається у свої миті. Якщо раптом станеться так, що мене не стане, я хочу вірити в те, що всі ті, кого я любила , щасливі. Я хочу лишити по собі любов. Щиру. Абсолютну. Без бажання мати і залежати.

Якщо, раптом, виявиться , що мої сни мають сенс - я би хотіла знати, що я була не дарма.

Posted via LiveJournal app for iPhone.

течогощепокинесталось, сни, страх

Previous post Next post
Up