Mindennapok

Dec 07, 2010 20:10

Az utóbbi időben úgy érzem kicsit elhatárolódtam mindenkitől, kivétel azoktól, akikkel mindennap találkozok. Sajnálom, tényleg, de azt hiszem most élem ezen korszakom. Talán két év múlva újra a régi leszek. De addig..., addig megpróbálok így is boldog lenni ( Read more... )

Leave a comment

Comments 4

jarithka December 7 2010, 20:16:37 UTC
Rajtad áll a döntés, hogy kapcsolatot tartasz-e az emberekkel vagy sem :) Ha úgy érzed, most kell ez az elvonulás, akkor emiatt nem kell magyarázkodnod. Ha kell, hát kell.
Ha pedig úgy lennél boldog, hogy nem vágod el magad az emberektől, akkor ne tedd. Nem mindig könnyebb a változás magányos farkasként.

"Szeretnék írni, valami mást, valami silányat, hogy aztán valami jobbat és jobbat írhassak."
Remélem, sikerül :) Csak szerintem ne úgy állj hozzá, hogy feltétlen csak silány lehet az, amit elsőnek kiadnál a kezedből. Vissza kell még rázódnod, de ha nem hagyod, nem lesz silány munka.

"Szabadon akarok fogalmazni, játszani a karaktereimmel, különleges szavakat adni az olvasóknak. Hiányzik. Manapság csak ilyen apróságokra futja tőlem..."Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot ^^ Tényleg nem azért mondom, csak én úgy látom, egyelőre az a legnagyobb baj (az idézett szövegeket is végig olvasva), hogy nagyon erőlteted. Legfőképpen ezt a "különleges szavakat adni az olvasóknak" részt. Azt hiszem, te ezt valahol szó szerint veszed. Mert mindegyik ( ... )

Reply

yoshikomatsuo December 8 2010, 18:09:21 UTC
Tegnap este még pont elcsíptem és megkönnyeztem. Főleg az elejét, jól esik a megértés, a tanács és, hogy nem vádolsz ( ... )

Reply

jarithka December 9 2010, 18:37:07 UTC
Miért vádolnálak? Sem okom nincs, sem jogom, hogy vádoljalak, mert most még annyira sem vagyok az életed része, mint korábban, és semmilyen háttérinformációt nem tudok arról, miért határolódtál most így el az emberektől vagy miért nem megy az írás ( ... )

Reply


kerynr December 19 2010, 23:00:07 UTC
Shi~ Nagyon eltűntél, de ha most kell egy kis nyugi és magány, akkor kell, ez érthető. Remélem, hogy minden rendben lesz veled és túljutsz a dolgokon, amik most nehezítik az életedet. Ilyen korszak talán minden ember életében van, kinek hosszabb, kinek rövidebb, de meglátod, javulni fog majd minden. Remélem, hogy majd az lj-s közösségbe is visszatérsz nemsokára.
Próbáld meg pozitívan látni a dolgokat, még ha ez néha lehetetlenségnek is tűnik és ne hagyd, hogy legyűrjenek a rossz dolgok.
Vigyázz magadra~

Reply


Leave a comment

Up