Кулінарны блог. Найсмачнейшы абед з агарода за 50 хвілін

Aug 05, 2013 19:27

Як вы даведаліся з мінулага выпуску, дэсерты я рабіць ня ўмею. Таму вернемся любімай агароднінна-кабачковай тэмы. Даю ўводную інфармацыю. У вас ёсць пусты страўнік, градка за вакном ці цешча - дылер гародніны, кот і гадзіна вольнага часу - айда на кухню!


Read more... )

мястэчка Скрыгалаў, дай бог кажнаму, Кулінарная Калонка, страва не атрава

Leave a comment

Comments 27

mykrasovsky August 5 2013, 19:09:57 UTC
глянул поначалу на первое фото и испугался, что главным блюдом были сырники ))
кстати, ваш питомец к "каннибализму" как относится?

Reply

vital_rudak August 5 2013, 19:17:54 UTC
С одобреніем, даже с обожаніем))

Reply


zloevremia August 5 2013, 19:11:17 UTC
Ай як смачна атрымалася, мне цешча кабакоу мех прывезла, буду i я нешта з iх гатаваць.

Reply

vital_rudak August 5 2013, 19:19:13 UTC
О, кабачкі - гэта такая штука на мільён рэцэптаў, амаль як бульба. :)

Reply


alesyazpalessya August 6 2013, 06:34:10 UTC
Ммммммммм, смаката! Сёння ж згатую нешта падобнае, але з мясам:)

Reply

vital_rudak August 6 2013, 06:45:16 UTC
Лепш гатаваць мяса асобна ад кабачка, а змешваць потым у талерцы :)

Reply


veragodna August 6 2013, 12:34:30 UTC
Не муж, а скарб!

Ката дабаўляем пасля, як кажуць, па-фкусу :)
------------------------
Я вось інцярасуюць, якія часткі ката лепш дадаць? :)).

Між іншым, яшчэ на першым фота заўважыла гэты незвычайны кулінарны інгрыдыент :).

Reply

vital_rudak August 8 2013, 19:45:03 UTC
Скарб яшчэ які :)))

Поўсць, якія ж яшчо:)

п.с. Заціраўся неяк Ваш камент, выбачаюся. :)

Reply


kotichok August 7 2013, 12:13:53 UTC
ням-ням

Reply

vital_rudak August 7 2013, 13:16:55 UTC
Эта да:)

Reply


Leave a comment

Up