Солені огірки

Aug 02, 2006 16:45

  • огірки
  • листя хрону
  • 2-3 головки часнику
  • кріп
  • сіль, вода

Продукти, Запаси, Овочі

Leave a comment

Comments 7

pani_grunia August 2 2006, 14:38:23 UTC
а щоб були малосольні, то просто на третій день діставати і їсти?

Reply

kag0r August 2 2006, 15:33:36 UTC
то треба зробити ножем поздовжні надрізи в огірку

Reply


cucumber58 August 3 2006, 06:19:28 UTC
Цей рецепт ще неандертальци користувалы,цему бояну-1000000 рокив:)

Reply


fishcka August 5 2006, 09:27:24 UTC
крім хрону, кропу і часнику ще дуже добре покласти листя вишні і смородини. на дно банки і зверху на огірки. здається, ще трохи цибулі, порізаної кружальцями..

Reply

kag0r September 8 2006, 15:58:20 UTC
ні, цибулю не кладуть
все решта так

Reply


fealkin August 18 2006, 18:23:42 UTC
Привет! Никогда раньше не солила огурцы. А тут так аппетитно все расписано, и я попробовала тож. Делала все точно как в вашем посте. Прокипятила, залила обратно. Но уже через пару дней огурцы покрылись сильным сизым налетом. Вроде как тухнут. Что я не так могла сделать?

Reply

kag0r September 8 2006, 15:55:22 UTC
скоріше всього проблема в самих огірках.
не всі сорти огірків придатні для соління,
особливо - тепличні.
також впливають нітрати, якщо їх використовували при вирощуванні.

Reply


Leave a comment

Up