- огірки
- листя хрону
- 2-3 головки часнику
- кріп
- сіль, вода
![](http://img190.imageshack.us/img190/1301/ogorkinataliasg9.jpg)
![](https://archive.is/2NYG/d5c67990234a8d35479cdffd21dde89dde76827d.jpg)
Огірки замочити на декілька годин у холодній воді, затім їх промити.
Почистити часник.
![](http://img519.imageshack.us/img519/5003/img0020op7.th.jpg)
![](https://archive.is/2NYG/8b7b6069923c3565691152df6a3dc93493ea20b0.jpg)
На дно підготовленої 3-х літрової банки
положити два листки хрону та зо дві стеблини кропу з суцвіттям, половину часнику.
![](http://img368.imageshack.us/img368/9695/img0048ia6.th.jpg)
![](https://archive.is/2NYG/c212a8dfc0f571c6a0bcfd812f7ce63de746182a.jpg)
Затім в банку щільно напхати один до одного огірки.
На 3-х літрову приблизно потрібно 1,5 кг.
Поверх положити решту часнику, листок хрону, стеблину кропу.
![](http://img509.imageshack.us/img509/2223/img0050xe5.th.jpg)
![](https://archive.is/2NYG/1394a37f24366744299b2a607baa7c24899c2f06.jpg)
Всипати три ложки солі.
![](http://img183.imageshack.us/img183/5223/img0051zm3.th.jpg)
Залити холодною перевареною водою.
![](http://img279.imageshack.us/img279/9398/img0052nq9.th.jpg)
Поставити в тепле місце для бродіння.
![](http://img358.imageshack.us/img358/7841/img0030qh7.th.jpg)
![](https://archive.is/2NYG/d3d5570899114a1a2ea71ffd3182d52a4b160296.jpg)
Через два-три дні вода у банці стане мутною, на поверхні появиться піна.
Затім потрібно розсіл злити до каструлі, закип"ятити,
ще гарячим обережно залити назад до банки.
Банку закрити поліетиленовою кришкою.
![](https://archive.is/2NYG/15efca69f2ed277123a424c04d95cbb45362485d.jpg)
Як охолоне, винести до кладовки для подальшого зберігання та використання.