Як ковбасу робили та м'ясо вудили

Apr 06, 2007 18:20

Свинину з шиї та телячу м'якоть порізати на шматки розміром 3 на 3 см.
далі... )

Закуска, М'ясо та лівер, Продукти, Ковбаса та копченості, Запаси

Leave a comment

Comments 7

iamyurkas April 6 2007, 20:34:45 UTC

lotoos April 12 2007, 11:32:50 UTC
На скільки сімей тої ковбаси наробили? ;-)

Reply

kag0r April 12 2007, 14:26:43 UTC
на цілу родину:)))

Reply


odin_1 June 18 2007, 16:33:47 UTC
Пишу, сподіваючись на те, шо вам прийде повідомлення про новий коментар, бо запис цей ваш вже давній.

Отже, скажіть будь ласка, яку саме селітру треба брати - калієву, натріеву, чи є якась спеціальна для харчових продуктів? Яка саме її роль? (консервант, чи для зберігання кольору?) Та чи можна взагалі обійтись без неї?

Reply

kag0r April 21 2008, 10:31:34 UTC
харчова селітра використовується для надання натурального кольору виробу та структури волокнам.
без неї виріб буде мати непрезентабельний вигляд.
коптіння виробу являє собою подовшує термін зберігання (консервант)

Reply

odin_1 April 21 2008, 13:42:50 UTC
дякую

Reply

ext_168608 December 26 2009, 23:31:23 UTC
супер!
пригадав дитинство, коли бабця робила ковбасу та шинки!.. :-)
а в підлітковому віці разом з вуйком під плящину горівки робили ковбасу та шинки з полядовицями вже ми. :-)

Reply


Leave a comment

Up