Не буде кайфу без товченого в салі часника. Квасоля - влучно. Ще в Україні є така підтирка з червоного гострого перцю. Сьогодні можна замінити домашньою аджичкою (трошки, на кастрюлю - чверть ч.л.). Аджика повинна бути тільки справжньою абхазською апарпил. І тоді Вам буде Щастя.
затірка мабуть...бо підтирка це трішки не теє%))) часник та гострий перець до весільної страви - ні, треба брати до уваги загал. це можна використовувати тільки при індивідуальному споживанні, і гірчиця та цибуля в мене також йде до борщу на ура, особливо зимою.
Comments 9
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Квасоля - влучно.
Ще в Україні є така підтирка з червоного гострого перцю. Сьогодні можна замінити домашньою аджичкою (трошки, на кастрюлю - чверть ч.л.). Аджика повинна бути тільки справжньою абхазською апарпил.
І тоді Вам буде Щастя.
Reply
часник та гострий перець до весільної страви - ні, треба брати до уваги загал.
це можна використовувати тільки при індивідуальному споживанні, і гірчиця та цибуля в мене також йде до борщу на ура,
особливо зимою.
Reply
Загалу буде класно.
Підтирка - жаргон.
Reply
Reply
Leave a comment