Весільний борщ

Dec 09, 2006 16:25

Весільний борщ готують на телячому кістковому бульйоні.

В проціджений киплячий бульйон всипати порізані кубиками моркву та картоплю,
положити лавровий лист та чорний перець.

Read more... )

Смалець, Приправи та спеції, Перші страви, Квасоля, М'ясо та субпродукти, Овочі

Leave a comment

Comments 9

pani_maidan December 9 2006, 14:38:36 UTC
А чого весільний? Моя баба завжди так борщ готувала. Я не знаю, звідки вона взяла рецепт, на Слобожанщині це нетипово класти квасолю в борщ.

Reply

kag0r December 9 2006, 14:49:01 UTC
бо такий борщ подають на весіллі в Зах.Україні

Reply


jarkokozak December 9 2006, 15:42:37 UTC
в тебе хороший посуд і чисто на кухні

Reply

kag0r December 9 2006, 15:55:12 UTC
розсмішив:)))

Reply

aritmija December 9 2006, 20:15:39 UTC
кухні не видно

Reply


sbks December 10 2006, 00:08:55 UTC
Не буде кайфу без товченого в салі часника.
Квасоля - влучно.
Ще в Україні є така підтирка з червоного гострого перцю. Сьогодні можна замінити домашньою аджичкою (трошки, на кастрюлю - чверть ч.л.). Аджика повинна бути тільки справжньою абхазською апарпил.
І тоді Вам буде Щастя.

Reply

kag0r December 15 2006, 16:16:45 UTC
затірка мабуть...бо підтирка це трішки не теє%)))
часник та гострий перець до весільної страви - ні, треба брати до уваги загал.
це можна використовувати тільки при індивідуальному споживанні, і гірчиця та цибуля в мене також йде до борщу на ура,
особливо зимою.

Reply

sbks December 18 2006, 16:57:17 UTC
І все ж.
Загалу буде класно.
Підтирка - жаргон.

Reply

kag0r December 23 2006, 13:27:37 UTC
весілля - масове міроприємство, відповідно і страви підбирають до місцевих традицій:))

Reply


Leave a comment

Up