помилки... зі страшними наслідками

Sep 03, 2014 21:04



читаю розповідь Семенченка про трагедію під Іловайськом:
http://www.hromadske.tv/politics/semen-semenchenko-pro--ilovaiskii-kotel--gromadske/
хочу розібратися хто зробив помилку..

"За суттю було рішення провести розвідку боєм, бо сил немає. Що таке розвідка боєм? Доходимо до першого укріпрайону, виявляється вогнева точка, туди лупить артилерія. Все ( Read more... )

сумне, не мовчати, не забути!

Leave a comment

Comments 13

stefan_blog September 3 2014, 18:17:34 UTC
я бачу не помилку, а свідоме підставляння під удар, за відсутності Семенченка коли він був у лікарні,

upd ну а те що спокусилися - можливо, просто хтось тільки того й чекав ; і справа була місця й часу щоб створити прецедент розгрому саме добровольців

(текст не читав, але якось колись теж утратив ВСЕ коли ненадовго відлучився з небажаючої мене тримати реальності на ниві схвалення і одобрення нематеріальних сил і підсвідомого відчуття загрози від начебто "союзних" та інших сил яким мої успіхи по переміні геополітики можуть чи могли б чи мали б здатися недостойними..ну да ладно, як письменник я описую лише власні враження пропущенні через власний "світ" - досвід),

Reply

bozhevilny_krsr September 3 2014, 18:27:42 UTC
ну й тут ще таке - я , наприклад, уже три роки не можу знайти у себе жодної помилки, бо намагаюсь діяти "поточно" - беземоційно, безсумнівно, на внутрішній "Поклик"
хоча завдяки цьому я наче три роки тому й попав і "вибув" взагалі з матеріальної гри... .
але чим більше людина під вогнем і під відповідальністю - тим більше вона звикає вірити тільки собі, і, отже, надіятись і вірити - можливо, цього разу віру не підтвердило те, що покладалося на інших людей, а можливо він просто вирішив ризикнути заради створення майже безвихідної ситуації, яка б змусила нарешті надати ПОВНУ допомогу - але допомогу таки не надали (ну, тобто, сподівання, можливо, було на те, що сама ситуація змусить застосувати РЕАЛЬНІШІ сили для продовження боротьби, а не лише саме дрібне дозування, як робить, до речі, і Путні дрібно дозує).
так що тут така проблема - досвіду, а досвід - від наявних політичних і становщних розкладів
бо все у цій країні насправді працює не так, як мало б

Reply

smijana September 3 2014, 19:58:48 UTC
версій може бути багато.. але тут навіть непричетні люди відчувають провину за загиблих - хоч на них немає відповідальності за них. А командир вважає що провина винятково на комусь з вищого керівництва, за свої власні рішення - ні найменшого сумніву що все зробив правильно.. мені з опису подій це неочевидно.
Але ти правий, поки що "все у цій країні насправді працює не так, як мало б ", в тому числі і військові накази-узгодження-домовленості.. тому важко визначити міру відповідальності кожного. Але тоді не варто і робити з когось одного "цапа-відбувайла"

Reply

bozhevilny_krsr September 4 2014, 04:11:09 UTC
я думаю тут проблема якраз в тому, що нема чіткого командування, а є різна виборона міра свободи і ініціативності, бо без цих добровольчих батальйонів взагалі б первинних успіхів не було

Reply


Leave a comment

Up