Мій сьогоднішній обід

Apr 29, 2010 15:36

На добу в холодильнику залишив стек говяжий в маринаді - олія, ківі, цибуля, соєвий соус, грамулька бальзамічного оцту і червоний перець ( Read more... )

відео, сам про своє, кулінарниє ізвращєнія, кухня

Leave a comment

Comments 44

dichroique April 29 2010, 13:29:06 UTC
ням ням

Reply


pani_grunia April 29 2010, 13:34:47 UTC
від нашого столу до вашого:

... )

Reply

shuher_smit April 29 2010, 13:35:34 UTC
ой, дякую.
це тушковане з морквою?

Reply

pani_grunia April 29 2010, 13:36:49 UTC
ага, нєжнєйша говядіна.

Reply

shuher_smit April 29 2010, 13:39:56 UTC
да-да. якшо довго готувати, то охотно вєрю, що нєжнєйша.
можна на хліб мазати.

Reply


(The comment has been removed)

shuher_smit April 29 2010, 13:39:11 UTC
взагалі на пів години-годину вистачить.
але можеш довше мордувати.
головне не перестаратися, бо смаку мяса не залишиться :)
а маринаду може бути мало, просто перевертати час від часу шматки.

Reply


joeger April 29 2010, 14:04:12 UTC
ізвращєнєц цей блюменталь...
і цени в його кабаку, вдавитись можна

Reply

joeger April 29 2010, 14:05:39 UTC
но його рецептура відварювання на мєдлєнном огні мені захавалась

Reply

postman31 April 29 2010, 14:29:43 UTC
а то твоя бабця не так холодець варить? :)

Reply

joeger April 30 2010, 08:31:19 UTC
Діма, не так ;)

салафанкою не користувалася ;) нас з шухєром останній пасаж сподобався - там де "сідло барашка" робили

Reply


postman31 April 29 2010, 14:29:11 UTC
кльовські ролики.

у мене з яловичиною не складається.
колись думав, шо знайшов відповідну температуру і час обробки.
ніхуя.
від мяса залежить відсотків на 70%.

Reply

shuher_smit April 29 2010, 15:15:30 UTC
та да. їхня мясна лавка поразіла.

Reply


Leave a comment

Up