На добу в холодильнику залишив стек говяжий в маринаді - олія, ківі, цибуля, соєвий соус, грамулька бальзамічного оцту і червоний перець
( Read more... )
взагалі на пів години-годину вистачить. але можеш довше мордувати. головне не перестаратися, бо смаку мяса не залишиться :) а маринаду може бути мало, просто перевертати час від часу шматки.
Comments 44
Reply
( ... )
Reply
це тушковане з морквою?
Reply
Reply
можна на хліб мазати.
Reply
(The comment has been removed)
але можеш довше мордувати.
головне не перестаратися, бо смаку мяса не залишиться :)
а маринаду може бути мало, просто перевертати час від часу шматки.
Reply
і цени в його кабаку, вдавитись можна
Reply
Reply
Reply
салафанкою не користувалася ;) нас з шухєром останній пасаж сподобався - там де "сідло барашка" робили
Reply
у мене з яловичиною не складається.
колись думав, шо знайшов відповідну температуру і час обробки.
ніхуя.
від мяса залежить відсотків на 70%.
Reply
Reply
Leave a comment