На добу в холодильнику залишив стек говяжий в маринаді - олія, ківі, цибуля, соєвий соус, грамулька бальзамічного оцту і червоний перець.
Коровка наша, а не якась там аргентинська, тому м'ясо було таке собі, на вигляд жорстке. Через це і залишив надовго. Смажив на пательні, але на малому вогні. Вийшло як я люблю - м’якеньке, medium rare, рожеве всередині, соковите. Якби тримав менше і без соєвого соусу, то було б ще світліше, рожевий би не втратив колір.
Правий був кухар (власник?) ресторану The Fat Dack, коли казав, що не розуміє, навіщо м'ясо на сильному вогні вбивають. Так воно втрачає більше соків.
Уже виходить краще, але ще тренуватися і тренуватися.
Фото з мобільного, тому якість пацавата. Освітлення теж мало б бути краще.
Ці відео і надихнули.
Click to view
Click to view
Click to view