Leave a comment

Comments 32

serj_doc August 5 2009, 09:50:19 UTC
яка ж краса!

Reply

shuher_smit August 5 2009, 10:13:41 UTC
ага.

Reply

gvirinko August 5 2009, 10:40:42 UTC
то вам не пророщена пшениця)

Reply

serj_doc August 5 2009, 10:46:33 UTC
по сікрєту скажу - борщ в мене тожи є ггг

Reply


radi_mishi August 5 2009, 09:51:52 UTC
націоналіст?

Reply

shuher_smit August 5 2009, 10:13:08 UTC
жрать люблю.

Reply


(The comment has been removed)

shuher_smit August 5 2009, 10:13:32 UTC
насправді їх можна зменшити. я от капусту забув.

Reply

(The comment has been removed)

shuher_smit August 5 2009, 10:18:28 UTC
а мені з буряком візьот.
у мене його теж не буває, картопля то є час від часу.
у нас консьєржі на першому поверсі продають своє з дач-городів.

от квасолю там прикупив. ше буряк продають, картоплю, зелень, огірки.
далеко бігати не треба. хіба за м"ясом. але ж мона і без нього.

от за сметаною довелося йти в магазин. бе неї не міг їсти. навіть голову помив перед походом.

Reply


tarakuta August 5 2009, 10:07:56 UTC
ого. навіть квасоля є :)

і колір такий насичений. а як ти готував буряк?

Reply

shuher_smit August 5 2009, 10:12:50 UTC
я тільки з таким кольором і люблю. не люблю виварений уже.
коли він просто червоний.

буряк перед тим як кинути в каструльку протушуєть з часником в пательні. заливатийого треба бульйоном з каструлі де ребра уже варилися.

головне, дати оцту ложку в пательню, він колір тримає.
і так само в каструлю, коли пересипати будеш.

в каструлі довго шоб не кипів - і так все готове. само настоїться.

Reply

можна кілька уточнень tarakuta August 5 2009, 10:35:37 UTC
перед протушуванням буряк ріжеться чи треться?
коли давати оцет? на початку процесу протушування?
ложку - чайну чи столову?

і ще - а як ти моркву готуєш в борщі?

короче, напевно, простіше тобі буде просто написати рецепт :)

Reply

Re: можна кілька уточнень shuher_smit August 5 2009, 10:37:20 UTC
рецепти не пишу. дууууууже лєнь.
оцет - на початку.
цього разу тер буряк.
так швидше. можна було канєшно мілко нарубати.

а моркву просто варю кружечками. кидаю одночасно з мясом.

Reply


cytrusova August 5 2009, 10:23:21 UTC
виглядає адурєнно смачно

Reply

shuher_smit August 5 2009, 10:24:21 UTC
так і є. тільки тре для тебе без мняса :)

Reply

ex_coolic August 5 2009, 11:51:10 UTC
как готовить борщ без мяса?

Reply

shuher_smit August 5 2009, 11:55:27 UTC
вариш картошку і моркву без мяса. в воді.

Reply


Leave a comment

Up