Aug 05, 2009 12:32
сам про своє, смачнооооОГО, кухня
Leave a comment
Reply
(The comment has been removed)
Comments 32
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
у мене його теж не буває, картопля то є час від часу.
у нас консьєржі на першому поверсі продають своє з дач-городів.
от квасолю там прикупив. ше буряк продають, картоплю, зелень, огірки.
далеко бігати не треба. хіба за м"ясом. але ж мона і без нього.
от за сметаною довелося йти в магазин. бе неї не міг їсти. навіть голову помив перед походом.
Reply
і колір такий насичений. а як ти готував буряк?
Reply
коли він просто червоний.
буряк перед тим як кинути в каструльку протушуєть з часником в пательні. заливатийого треба бульйоном з каструлі де ребра уже варилися.
головне, дати оцту ложку в пательню, він колір тримає.
і так само в каструлю, коли пересипати будеш.
в каструлі довго шоб не кипів - і так все готове. само настоїться.
Reply
коли давати оцет? на початку процесу протушування?
ложку - чайну чи столову?
і ще - а як ти моркву готуєш в борщі?
короче, напевно, простіше тобі буде просто написати рецепт :)
Reply
оцет - на початку.
цього разу тер буряк.
так швидше. можна було канєшно мілко нарубати.
а моркву просто варю кружечками. кидаю одночасно з мясом.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment