Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
shuher_smit
Мій. Вчорашній.
Aug 05, 2009 12:32
Я його таки зробив.
(
Мій. Вчорашній.
)
сам про своє
,
смачнооооОГО
,
кухня
Leave a comment
Back to all threads
tarakuta
August 5 2009, 10:07:56 UTC
ого. навіть квасоля є :)
і колір такий насичений. а як ти готував буряк?
Reply
shuher_smit
August 5 2009, 10:12:50 UTC
я тільки з таким кольором і люблю. не люблю виварений уже.
коли він просто червоний.
буряк перед тим як кинути в каструльку протушуєть з часником в пательні. заливатийого треба бульйоном з каструлі де ребра уже варилися.
головне, дати оцту ложку в пательню, він колір тримає.
і так само в каструлю, коли пересипати будеш.
в каструлі довго шоб не кипів - і так все готове. само настоїться.
Reply
можна кілька уточнень
tarakuta
August 5 2009, 10:35:37 UTC
перед протушуванням буряк ріжеться чи треться?
коли давати оцет? на початку процесу протушування?
ложку - чайну чи столову?
і ще - а як ти моркву готуєш в борщі?
короче, напевно, простіше тобі буде просто написати рецепт :)
Reply
Re: можна кілька уточнень
shuher_smit
August 5 2009, 10:37:20 UTC
рецепти не пишу. дууууууже лєнь.
оцет - на початку.
цього разу тер буряк.
так швидше. можна було канєшно мілко нарубати.
а моркву просто варю кружечками. кидаю одночасно з мясом.
Reply
Re: можна кілька уточнень
shuher_smit
August 5 2009, 10:37:38 UTC
ах. да. і ложка - столова.
Reply
Re: можна кілька уточнень
tarakuta
August 5 2009, 10:45:12 UTC
дякую за секрети майстерності :)
наступного разу спробую з оцтом
Reply
Back to all threads
Leave a comment
Up
і колір такий насичений. а як ти готував буряк?
Reply
коли він просто червоний.
буряк перед тим як кинути в каструльку протушуєть з часником в пательні. заливатийого треба бульйоном з каструлі де ребра уже варилися.
головне, дати оцту ложку в пательню, він колір тримає.
і так само в каструлю, коли пересипати будеш.
в каструлі довго шоб не кипів - і так все готове. само настоїться.
Reply
коли давати оцет? на початку процесу протушування?
ложку - чайну чи столову?
і ще - а як ти моркву готуєш в борщі?
короче, напевно, простіше тобі буде просто написати рецепт :)
Reply
оцет - на початку.
цього разу тер буряк.
так швидше. можна було канєшно мілко нарубати.
а моркву просто варю кружечками. кидаю одночасно з мясом.
Reply
Reply
наступного разу спробую з оцтом
Reply
Leave a comment