Leave a comment

tarakuta August 5 2009, 10:07:56 UTC
ого. навіть квасоля є :)

і колір такий насичений. а як ти готував буряк?

Reply

shuher_smit August 5 2009, 10:12:50 UTC
я тільки з таким кольором і люблю. не люблю виварений уже.
коли він просто червоний.

буряк перед тим як кинути в каструльку протушуєть з часником в пательні. заливатийого треба бульйоном з каструлі де ребра уже варилися.

головне, дати оцту ложку в пательню, він колір тримає.
і так само в каструлю, коли пересипати будеш.

в каструлі довго шоб не кипів - і так все готове. само настоїться.

Reply

можна кілька уточнень tarakuta August 5 2009, 10:35:37 UTC
перед протушуванням буряк ріжеться чи треться?
коли давати оцет? на початку процесу протушування?
ложку - чайну чи столову?

і ще - а як ти моркву готуєш в борщі?

короче, напевно, простіше тобі буде просто написати рецепт :)

Reply

Re: можна кілька уточнень shuher_smit August 5 2009, 10:37:20 UTC
рецепти не пишу. дууууууже лєнь.
оцет - на початку.
цього разу тер буряк.
так швидше. можна було канєшно мілко нарубати.

а моркву просто варю кружечками. кидаю одночасно з мясом.

Reply

Re: можна кілька уточнень shuher_smit August 5 2009, 10:37:38 UTC
ах. да. і ложка - столова.

Reply

Re: можна кілька уточнень tarakuta August 5 2009, 10:45:12 UTC
дякую за секрети майстерності :)
наступного разу спробую з оцтом

Reply


Leave a comment

Up