Leave a comment

Comments 139

Re: Почитайте. saint_daemon June 26 2014, 20:59:33 UTC
Почитал, хотя не знаю, зачем. Заводюк, как обычно, играет фактами, сгущает краски и, по сути, гонит пропаганду, только с другой стороны.

Отдельно удивляет его наезд на всю советскую армию оптом. Он вообще в курсе, какая часть личного состава этой армии приходилась на украинцев?

Reply

Re: Почитайте. vehf263 June 26 2014, 21:05:52 UTC
Вы полагаете, что в случае советской армии следует руководствоваться принципом De mortuis nil nisi bene?

Reply

Re: Почитайте. saint_daemon June 26 2014, 21:10:41 UTC
Я полагаю, что не надо передёргивать и вешать ответственность за преступления отдельных "бойцов" или даже подразделений на всю армию сразу.

Reply


grobfoto June 26 2014, 23:21:52 UTC
Российская армия - самая страшная армия в истории человечества. Вот только 80% военных в Крыму отказались служить в украинской и немалая их часть приняла присягу России.

Reply

saint_daemon June 26 2014, 23:52:53 UTC
1. Это имеет какое-то отношение к теме поста?
2. Откуда циферки?

Reply

cthulhu5000 June 27 2014, 13:02:57 UTC
Информационное федеральное агенство им. Чурова.

Reply


kanador June 27 2014, 00:59:17 UTC
Почав уважно читати бо перший абзац дав надію на те, що пост буде дійсно "достоверной информацией, полученной из независимых источников, от непосредственных участников событий, увиденное в многочисленных видеозаписях и прямых трансляциях". Марно. Але щоб не бути голослівним залишу декілька коментарів. Перший абзац. По-перше, влада кожної країни повинна мати монопольне право на застосування сили, інакше держава розвалиться вже на наступний день. Западні страни це дуже добре усвідомлюють, і тому розгоняють своїх власних громадян набагато жорсткіше, відкрийте ютьюб та пошукайте police brutality. Можу навести приклад із Канади де я зараз мешкаю - молодий хлопець увечорі дістав в трамваї ножа, пасажири перелякались та повтікали. Він залишився у трамваї сам. Прийхала поліція, десь 15 офіцерів, у броніках, з дубєм, оточили трамвай, дістали вогнепальну зброю та кричать бросай ножа, хлопець ножа не кинув і тут же отримав девять куль без зайвих разговорів. Можна ставитися до цього по-різному, але багато хто обурився, дуже багато хто. І знаєте ( ... )

Reply

saint_daemon June 27 2014, 01:59:51 UTC
*в сторону* смотрите, дорогие кремлеботы, как надо! Вот это - хороший кремлебот, годный ( ... )

Reply

kanador June 27 2014, 02:33:04 UTC
Ви зараз мені відповідаєте емоціями, а я вам про інше. Я вам про закони а ви мені якусь маячню. По-перше, і це зафіксовано на відео, перед тим як розгоняти 30-го Майдан міліція попередила щоб усі розійшлися, неодноразово. Це була цілком законна вимога. Чи я щось пропустив та Майдан мав усі необхідні дозволи займати територію? Знову ж таки, коли у Америці народ зібрався без дозволів, Occupy wall street наприклад, їх теж жорстко розігнали, з офіцерів поліції ніхто не відповів. Пошукайте як розгоняють в інших країнах, в Європі наприклад. Яка Ваша думка з цього приводу? Коли в Торонто поліція прийшла на occupy wall street і попередила щоб усі розходилися бо не мають дозволів та заважають людям - усі відповіли Ок та розійшлися самі, без бійок. Крім того, 30-го є свідчення про те що силовіків не тільки не слухали, а й ще били, кидали каміння. Нагадати як відповідає поліція на таке в інших країнах і як вона повинна відповідати згідно статуту? А про Корчинського так народ жеж підтримував. Да і там не тільки Корчинський був. Усі як могли ( ... )

Reply

saint_daemon June 27 2014, 02:48:41 UTC
"Чи я щось пропустив та Майдан мав усі необхідні дозволи займати територію ( ... )

Reply


kanador June 27 2014, 01:33:43 UTC
По другому абзацу. І тут збрехали. Ось Ви пишите, цитую: "Вот только в самом Киеве майдановцы так и не захватили ни одного государственного учреждения. Даже в КГГА ими был занят только первый этаж, а все кабинеты оставались полностью в распоряжении чиновников." По КГГА - а Ви бачили фото та відео як Клічко ходив по мерії яка виглядає як після війни? Де взагалі не працює сесійний зал? Кажуть, що ремонту на 30 мільйонів гривень(!!!!). Скажіть мені будь-ласка, ось це все, оці всі багатомільйоні пошкодження завдали - кто? Злочинної влади там і близко не було, пінками гнали, були тільки "мирні митингувальники". Кличко каже: "Также Кличко поблагодарил самооброновцев, сохранивших в надлежащем состоянии некоторые кабинеты во время своего пребывания в здании Киевсовета". НЕКОТОРЫЕ. А про МінЮст ви забули мабуть? Також як і про МінАгроПолітики? А приміщення ГосТелеРадио? Главпочтамт? І ще дуже важливий момент, чому ви не пишите про те, як "мирні митингувальники" захватували вогнепальну зброю на львівщині? База Беркуту (двоє загиблих, вбивали ( ... )

Reply

saint_daemon June 27 2014, 02:18:14 UTC
"Скажіть мені будь-ласка, ось це все, оці всі багатомільйоні пошкодження завдали - кто? Злочинної влади там і близко не було ( ... )

Reply

kanador June 27 2014, 02:55:37 UTC
Можу вам те ж саме сказати, приїхали) тітушки) Вони повсюду) Якщо сурйозно то да, дуже зручно якщо щось не так це провокатори, тітушки та інше. Объявив що зараз тітушки потрощять КГГА і розважайся, все одно ЗМІ напишуть тітушки. А то що компьютери з КГГА міліція знайшла на тернопільщині це - що? Тітушки з Тернополю? Вам самім не смішно? І це не кісельовщина, це інформація с оф.сайту МВС. Що ви скажете на цей факт ( ... )

Reply

saint_daemon June 27 2014, 03:43:17 UTC
"І це не кісельовщина, це інформація с оф.сайту МВС. Що ви скажете на цей факт?"

Скажу: давайте докази. Хоча, чому б тітушкам не бути з Тернополя? Чи не продати комп'ютери комусь з того чудового міста?

До "Нарнії" та "ПС" у майданівців чимало питань. Відношення людей до цих хлопців добре видно з результатів виборів.

"що міліція зможе зробити героям революції?"

Спитайте у Музичка.

На закон в такому разі "поклала" та сама стара влада, що і була раніше. Нагадую, що склад ВР незмінний.

Reply


kanador June 27 2014, 02:03:01 UTC
Не можу не висловитися і по Криму. Тут Ви теж усе перекрутили. Почнемо з Аксенова, " главой республики был назначен Аксёнов, до того еле пролезший в парламент с 3% голосов или около того. " А скільки підтримки мав Порошенко як кандитат у Президенти та й хоча б у грудні 2013? Пошукайте, я впевнений не більше тих самих троьх відстоків. Але ж обставини змінились і зараз у Порошенко неймовірно високий рейтинг. Теж саме і у Криму. Дуже сильно змінились обставини. І вже пофіг було з ким тікати від Києва. Голосували на референдумі не за щось там, а ПРОТИ Києва. Як і голосували за Яника проти Юлі у свій час. І повірте, Яника і тоді Донбас ненавидив, але ж порівняно з Юлею вибір був очевидним. І по референдуму. В день референдуму я слідкував на сайті канадського CBC що писав канадець спостерігач. Неофіційний, звісно. Можно пошукати на сайті. Так я хочу сказати що ніяких порушень він не бачив, ніяких "під дулами автоматів" він теж не бачив. Справжній канадський тітушка. Крім цього, я маю родичів у Півничному Криму, вони всі голосували проти ( ... )

Reply

saint_daemon June 27 2014, 02:28:39 UTC
Друже, от розпочав ти непогано, а зараз вже пішла суцільна маячня. Яка різниця, скільки підтримки мав Порошенко у 2013 році (хоча й добряче так мав), коли на виборах у 2014 він переміг? А у Криму були вибори? Ні? Ну так чого скиглити про легітимність? "Пофіг з ким тікати від Києва" - чудово, втекли. Далі що? Там хоч відомий день нових виборів?

Хунта типова в Криму. Хіба що сам Аксьонов не військовий. А то було б 100% співпадіння.

"ніяких порушень він не бачив"

То він, мабуть, був сліпий. Порушення розпочались з самої процедури призначення того "референдуму", але то вже окрема тема.

"Підтримка дуже висока, дуже. І подобається це чи ні, але ж це факт, це реальність."

Так нащо було проводити "референдум" так, щоб його результати ту реальність жодним чином не відображали? Організатори мали шанс зробити все чесно, прозоро і відкрито. Зробили, як зробили.

"Тому що такий накази ніхто би не виконав."

Якби був наказ, було б про що говорити. Крапка.

----

Слабо, дуже слабо. Перші два коментарі були набагато кращі.

Reply

kanador June 27 2014, 03:32:07 UTC
Який ви кумедний, вибори, вибори. Ви так і не зроміли що людям в Криму класти на вибори з пробором? Їм не треба вибори, їм треба стабільність, стабільна зарплатня, стабільна робота, поїсти, дітей вирастити. Ви питаєте - далі що? Я теж у них питав. А далі - спокійне життя, просте прагнення. Соціальне захищене життя, що теж дуже важно. Ось і все. Да, є проблеми, і будуть далі, типові битові, але ж мешканці Криму до них готові, повірте. Особливо коли вони бачуть що відбувається на Східі. Да що вам казати, запитайте самі. Але не у хіпстерів в інтернетах, а у простих людей.

Наказ був. Щож ви так фактів не знаєте? Було СБУ чи альфа якась, щось там якесь маскі-шоу зробило тіпа, побігали по Сімферополю, тіпа ми намагались! і усе. Фото є в інтернеті. Виконувачів не було. І зараз не має. Охочих багато, а охочих професіоналів немає.

Reply

saint_daemon June 27 2014, 03:47:30 UTC
"людям в Криму класти на вибори з пробором"

От воно як. Чудово.

"на Східі."
"Да що вам казати"

До речі, чому ви текст, написаний російською, коментуєте українською? Вам не здається, що це неввічливо?

Reply


Leave a comment

Up