Буряковий діп

Aug 03, 2011 11:57

Страшенно люблю різні соуси-мачанки - до лаваша, м'яса, овочів і фруктів.
Окремої уваги заслуговують діпи з Магрібу - Хумус (рецепт тут) і Мутабаль (він же Бабагануш, рецепт тут). Якщо у мутабалі баклажан замінити буряком, то вийде не менш смачна закуска. Надибано у  elena_fialka.

рецепт і фото )

Тип: соус, Складник: тхіна, Складник: буряк, кулінарне, Тип: діп

Leave a comment

Comments 5

nataliya August 3 2011, 14:33:11 UTC
і як на смак? цікаво.

Reply

rysika August 3 2011, 17:52:51 UTC
Нам дуже смакує :)
Я його вже багато разів робила. Буряк і тахіна дуже смакують разом.
Ще дуже люблю салат з буряка-нуту-гранату-болгарського перцю з тахінною заправкою :)).

Reply


snigynka September 22 2013, 07:48:27 UTC
Рисю, а де можна взяти ту пасту тхіна?

Reply

rysika September 22 2013, 08:09:31 UTC
перекрутити в блендері кунжут, або попросити мене, я тобі НП вишлю готової :))

Reply

snigynka September 23 2013, 08:01:38 UTC
ооо, дякую! :) але вся проблема, що забрати з НП буде нікому :)а як приїде чоловік, то вже і кунжут купить :) хоча заманчіво, да. але ніц не поробиш...

Reply


Leave a comment

Up