ЧС-2010. Веселий екватор

Jun 26, 2010 04:08

Що не кажіть, а чемпіонат стає все веселішим. Після дуже занудного першого туру взагалі весело робиться. Ну, на французів я і так не розраховував (максимум важкий вихід з групи), але катеначні італійці сильно здивували (особливо підсумковим місцем в таблиці - зразу ж під Новою Зеландією). А тепер пригадуємо хто грав в минуломі фіналі ЧС... і ( Read more... )

футбол, поточне, спорт

Leave a comment

Comments 7

bio_82 June 26 2010, 06:49:12 UTC
Ромку, а чого тут дивного - дуже об"єктивна картинка.
А французи вобше, ледь пролізли на чемпіонат, шо від них було очікувати. Понабирали в збірну негрів, вони їм машини палять у Франціїї, а вони хтіли шоби вони чемпік виграли, а тим лиш би з трєніром позалупатися. За Францію покищо мусять грати білі.
На рахунок недотренера Марадони - не згодин. Як не крути, а він футбольний геній, що й доводить його команда наразі

Reply

rbrechko June 26 2010, 22:24:55 UTC
Французи в першу чергу програли через тренера. Ну як можна вибирати в гравців в збірну по гороскопу? Все ніби робилось заради сумісності гравців і тренерів. І що ми побачили в результаті? Суцільні скандали.
Марадона геній як футболіст, а як тренер поки що не тягне. Варто лише згадати як Аргентина виходила на чемпіонат, це вже не кажучи про те, що він взяв лише одного толкового опорника, але який в будь-який момент може заробити дискваліфікацію. Якщо ж аргентинці стануть чемпіонами, то всі будуть кричати про геніальність Марадони, але не я, бо з таким набором гравців вони взагалі не повинні на полі помічати жодного суперника, але так не є. Та й взагалі багато тактичних і кадрових рішень Марадони викликають здивування.

Reply


(The comment has been removed)

rbrechko June 26 2010, 21:12:25 UTC
Тепер залишилось тільки Аргентині симпатизувати.

Reply

(The comment has been removed)

rbrechko June 26 2010, 23:37:54 UTC
Я не симпатизував американцям, але принаймі на повагу за волю до перемоги вони заслужили.

Reply


orestk June 26 2010, 10:35:31 UTC
А хто сербам чи італійцям винен? Вцілому Марадона правий частково, бо через формування відбірних груп за дебільним рейтингом отримуєм там Швейцарія, Греція і ше шось чи Словаччина, Словенія... Але тим не менше я аніскільки не здивуюсь, якщо в півфіналі буде тих самих три європейські збірні і США)))

Reply

rbrechko June 26 2010, 22:27:11 UTC
США вже не буде :) Ну а словенці зі словаками на фоні інших європейських збірних не так вже і погано дивились.

Reply


Leave a comment

Up