ЧС-2010. Веселий екватор

Jun 26, 2010 04:08

Що не кажіть, а чемпіонат стає все веселішим. Після дуже занудного першого туру взагалі весело робиться. Ну, на французів я і так не розраховував (максимум важкий вихід з групи), але катеначні італійці сильно здивували (особливо підсумковим місцем в таблиці - зразу ж під Новою Зеландією). А тепер пригадуємо хто грав в минуломі фіналі ЧС... і дивимось на підсумкову таблицю в групах... Весело! А новозеландці взагалі повинні героями на батьківщині стати, бо як-не-як не програли жодного матчу, навіть з все ще діючими чемпіонами світу.
Ну, що ж будемо чекати в півфіналі когось з четвірки Уругвай, Корея, США, Гана. А когось з четвірки Аргентина, Німеччина, Англія, Мексика там точно не буде. Весело!
Цікаво, чи буде ще одне "побоїще" між Аргентиною і Англією?... Було б цікаво і врешті-решт весело :)
А європейці "молодці"! Всього-навсього шість збірних в 1/8, з яких тільки три буде в чвертьфіналі! Я не можу пригадати коли ще таке було... А бувало ж сім європейських збірних в чвертьфіналі, і чотири в півфіналі, при чому на різних чемпіонатах і зовсім недавно... А тепер п"ятірка латиноамериканців в 1/8, де всього з десяток збірних. Такого ще не було! Можливо правий недотренер Марадона... Весело!
Що тут скажеш: розчарували африканці, здивували азіати, вразили латиноамериканці (Бразилію не рахуємо), "вбили" європейці (особливо визнані гранди). Одним словом: Весело!:)
А далі буде ще цікавіше і, звісно ж, веселіше :)

футбол, поточне, спорт

Previous post Next post
Up