ура!
по-перше, купила справжній чавунний казан і тепер маю штуковину з якою хочеться обійматись, коли вона стоїть тепла на плиті з готовим пловом всередині ))
по-друге, освоїла
Прокаливание высыхающего масла, але ще би додала шарів для пущєго блєска і шоколадності )
(
Read more... )
Comments 17
Reply
Reply
Reply
Reply
І з таким тістом дуже важливо не стукнути-грюкнути і не відкрити духовку завчасно.
Ще сдоба падає, якщо компоненти були різної температури. У мене так пару разів було з кексом. Тому я тепер яйця-масло і все решта страюся витягти з холодильника за 4-5 год.
Казану заааздрю :)
У тебе там духовка з самоочищенням?
Reply
такщо мабуть таки 1 варіант - активні дріжджі, багато повітря. мабуть тому тісто так швидко росло у мене..
про самоочищення не знаю
Reply
А може там слоненя яке пробігало? :)))
Reply
Reply
таки зовсім інший смак їжі
Reply
я ще хочу різний хліб в ньому пекти, побачимо, що це буде
Reply
доречі, я теж прокалювала свої всі надбання чавунні, так воно якось краще смакує
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment