Поки
чоловіки міряються інтелектом я тим часом розкажу, як давніше робились-мо з паном Бодзьом лінивого струдля з ябок, цукатів, родзинок і інших смаколиків.
Тре -
вірменський лаваш (такий тонкий, пакований по три)
кільо ябок - ліпше квасних і крухих, як шара ренета
3 лижки масла
пів шклянки роздинок
троха горіхів
троха цукатів
пів пачки крухого печива
(
Read more... )
Comments 24
Reply
І ще 2 ідеї на додаток -
1. в ті лаваші за аналогічним принципом можна пхати все що завгодно - гриби, фарш, тушковану капусту....Тільки якщо начинка має жир - масла не тре. Але тоді зверху можна посмарувати яйцем і присипати кмином, чи перцем, чи сезамом...
2. Можна робити маленькі налисники з будь-якою начинкою і обсмажувати на олії. Особливо рекомендую - твердий тертий сир. Часу займає - мінімум, а результат - дуже і дуже...
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
і на струдель - якраз те. там начинка солодка і соковита. ну, і прошу не забувати шо то "лінивий перепис" я отже, обійшлося без замішування тіста на струдель і марудного його розтягування, тобто мета економії зусиль була досягнута цілком (:
Reply
Reply
Reply
Reply
А для солених начинок смарували яйцем і присипали кмином і сезамом.
Але, я думаю, то не принципово, можна і для солодкого чимось змазати...
Reply
знаєте,панусю, вам пора книженцію компілювати... так і бути-без наших коментів,пощо вони там, але прошу си подумати надж тим питанням! :)
Reply
Reply
Гм, це мабуть про Apple for Linuxiods? 8-)
Reply
Leave a comment