Борщ (як прояв українського націоналізму)

Mar 09, 2011 22:32


Тетяна Толстая написала у своєму останньому інтерв"ю: "...В Москве практически нет русской кухни. В так называемых ресторанах русской кухни - плохие подделки. Не та селедка, не та рыба вообще, не те грибы. Щи не те, уха смехотворная, неумелый морс. Пироги - жалкий лепет. Есть пара мест, где готовят блюда русской кухни хорошо, но по цене билета « ( Read more... )

народна творчість, націоналізм

Leave a comment

Comments 2

stekunova_sem March 10 2011, 21:33:23 UTC
Знущаєтесь? ;-)
їсти хочу, а пізно (((

Reply


nikitanik March 10 2011, 22:01:16 UTC
Ну, свого часу цей борщик ми їли і пізно, і рано (на сніданок, наприклад). Але давно вже його не варив! Навіть, коли рецепт записував, доводилося напружувати пам"ять... Та ніби все правильно написав)

Reply


Leave a comment

Up