"ШИЗОФРЕНІЯ, ЯК І БУЛО СКАЗАНО" :)

Apr 11, 2015 16:07


1. Україні необхідно відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями.

Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко.

"Я виходжу з власного розуміння того, що повинні працювати шахти, заводи, всі підприємства регіону. Щоб люди могли зберегти своє робоче місце, отримувати зарплату і забезпечувати свої сім'ї", - заявив він.

За словами Кіхтенка, для нього окуповані і звільнені території Донецької області є "неподільними".

"Є Донецька область і її територія, частина якої тимчасово окупована. Але вона - наша, і нам доведеться її повертати. Крапка", - зазначив губернатор.

"Насправді розірвати економічні зв'язки між окупованою і не окупованою територією неможливо. Які б укази і постанови ми не видавали. Їх можна або ввести в якесь законне поле, домовляючись. Або ж заборонити - і відправити їх в тінь, породивши купу корупційних і контрабандних схем ", - додав він.

2. Аваков нєгодує :)


ЗІ. Є отвєтка Кіхтєнка.

Думаю, треба не просто "розірвати зв’язки Кіхтенка з державною службою", а негайно порушити проти нього кримінальну справу за зраду України - нашої улюбленої Єдиної Країни :)

Те саме стосується і Бєнціона Коломойського, який заявив, що лідери самопроголошеної Луганській та Донецькій народних республік Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий, як би до них не ставилися в Києві, є реальною владою. Він зазначає, що на мітингах на початку квітня 2014 року жителі Донецької та Луганської областей не визнали легітимність лютневого держперевороту на Україні та проголосили створення "народних республік", які після проведених у травні референдумів оголосили про суверенітет і пізніше утворили союз "Новоросія". У Києві ДНР і ЛНР не визнають. "Але давайте подивимося на ситуацію з іншого боку, з боку" ДНР "та" ЛНР ". Там пройшли псевдовибори, на них перемогли Захарченко та Плотницкий. Вони сьогодні там влада, захоплена, узурпована, але це влада. Ті, хто голосував би проти них, там цих людей немає, вони виїхали, всі, хто міг, уже поїхав. У мене немає впевненості, що, якщо зараз провести вибори за українськими законами, то там люди не проголосують за Захарченка та Плотницького".

Коломойський стверджує, що ЛНР і ДНР "відбулися", як суб'єкти України.
"У нас є два суб'єкти, які ми не визнаємо - це" ДНР "та" ЛНР "- але які відбулися, на превеликий наш жаль. Вони існують. Там є свої керівники, люди, які управляють цими суб'єктами. Частина Донецької та Луганської областей живуть же якимось чином. Там залишилося 1,5 - 2 мільйони українських громадян, і якось вони виживають в цих умовах ", - сказав Коломойський.

Ось повне відео Бєні, кому цікаво.
СЛІД ЗАУВАЖИТИ, ЩО ПРИ ЦЬОМУ ПОРОШЕНКО... ВВАЖАЄ КОЛОМОЙСЬКОГО ПАТРІОТОМ !!!

ПАРАМ-ПАМ-ПАМ ! :)

БОНУС:

На фото - два друга: Арсен Аваков, нині міністр МВС України, та Федір Березін, "терорист" та "сепаратист". (4 червня 2014 року його було призначено заступником мінистра оборони ДНР Игоря Стрелкова. Після складання повноважень Стрелковым, Федір Березін залишився на посаді заступника міністра оборони ДНР до листопада 2014 року. З листопада 2014 року він - помічник коменданта Донецька).


Previous post Next post
Up