ВОЇНИ СВІТЛА VS ВОЇНИ ДОБРА

Apr 12, 2015 11:53


"...Революций, восстаний  и бунтов тщета,
Пугачевщина, кровь и опять - нищета... "
(с) В. Висоцький
21 березня у Волновасі невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника СБУ Віктора Мандзика. Потерпілий від отриманих поранень помер в машині швидкої допомоги.

СБУ просуває  версію, яка у викладенні "джерела з СБУ, яке побажало залишитись невідомим", звучить так: "Співробітник СБУ спільно з прокурором у Донецькій області затримали і супроводили три фури з контрабандою в райвідділ міліції. На зворотному шляху їх зупинили бійці батальйону" Дніпро-1 ", зав'язалася перепалка. Пізніше під'їхав помічник нардепа, який під час конфлікту із співробітником СБУ вихопив автомат у одного з бійців "Дніпро-1" і вистрілив у Віктора Мандзика. Бійці, мабуть, і викликали помічника депутата. Сам конфлікт зав'язався через контрабанду. Бійцям батальйону дуже не сподобалося, що фури розгорнули в райвідділ. За попередньою інформацією, вбивця дійсно якось пов'язаний з "Правим сектором". По суті, добровольці у Волновасі "кришували" контрабанду, а офіцер СБУ завадив їх "бізнесу".

Народний депутат України Андрій Денисенко не заперечує, що офіцера СБУ застрелив його помічник Денис Гордєєв, проте, за його словами, нібито саме ці правоохоронці "кришували" контрабанду горілки, а Гордєєв намагався зупинити вантажівки: "Гордєєв зупинив кілька вантажівок зі склотарою, яка прямувала в зону АТО, але водії комусь подзвонили, і приїхали представники прокуратури та СБУ ... Працівник СБУ потягнувся за автоматом Гордєєва, але той вихопив свою зброю і застрелив працівника СБУ ", - розповів Денисенко.

Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що до вбивства співробітника СБУ у Волновасі причетне злочинне угруповання, на рахунку якого викрадення, катування і незаконний обіг вантажів. Він також зазначив, що координується угруповання народними депутатами і високопоставленими чиновниками Дніпропетровської ОДА.

image Click to view



А ось позиція захисту Дениса Гордєєва та інших затриманих по цій справі.

Не можу також не процитувати ФБ адвоката

Oxana Tomchuk

===Сьогодні моя персональна Страсна п'ятниця.

Напередодні Великодня я чітко розумію, що ненавиджу. Я давно думала, що я вже занадто мудра і доросла для цього відчуття. Ні, виявляється не так.

Просто викладаю те, що пише мені вагітна дружина Психа. Пораненого біля ДАПу Кіборга, який, разом з 11-ю хлопцями незаконно утримується по так званій справі "Січі". Кіборга, якому так своєрідно віддячила держава.

"Насколько он у меня спокойный. Но сейчас пиздец. Рука болит настолько, что он мне уже рассказывает, что лучше вскрыться, чем остаться без руки и в тюрьме. Я в шоке...колоть у них нечего, он со вчерашнего вечера умирает. Пошло отторжение металла, кожа уже подгнивает. Температура фигачит. Я вообще в шоке. Когда его первый раз не приняли на СИЗО, врачи говорят - не имеем права, а прокурор и следователь жопу рвали и отдали приказ, чтоб его приняли в СИЗО."

Отаке. Руку, яку 2 місяця рятували в лікарні Мечникова, він, напевно, втратить.

Арсен Аваков, Валентин Наливайченко, Петро Порошенко. Це ваша, чуєте, ваша ПЕРСОНАЛЬНА відповідальність. Ваша і тільки ваша. Ту, що ви пронесете скрізь покоління. А я ненавиджу вас і вашу систему. Ту, зародком і виродком якої був Янукович. Ту, гідними нащадками якої є ви.===

image Click to view



Ну і реакція Бориса Філатова:



В ПРИНЦИПІ, ВСЕ ВИЩЕОПИСАНЕ ЛЮДСТВО ВЖЕ ПРОХОДИЛО СТОПІЦЦОТ РАЗІВ.

Сюжет завжди приблизно такий:

1. Світлі Сили (Воїни Світла + Воїни Добра в різноманітних комбінаціях) разом б’ються з Темними Силами (Злочинною Пандою, Проклятим Царатом, Мордором, тощо).

2. Негайно після перемоги над Темними Силами різноманітні представники Світлих Сил починають битися одне з одним. При цьому Воїни Світла у своїй відчайдушній боротьбі з Воїнами Добра застосовують методи, від яких здригаються від поваги та заздрощів навіть найвизначніші представники садистичного напрямку з переможених Темних Сил.

3. На "полі бою" встановлюється Її Величність Диктатура. Опціонально - у випадку приблизної рівності сил Воїнів Світла  та Воїнів Добра відбувається взаємна аннігіляція, що призводить до багаторічної Руїни (Сомалі, Гаїті, Афганістан, тощо).

Мене насправді дивує лише одне:

Чого іншого чекали ЮРИСТИ, які брали участь в Революції Гідності Великому Олігархічному Перевороті?
Previous post Next post
Up