Смаколики по-львівськи від блогерів та студії солодощів Mousse

Apr 27, 2016 18:01

Днями пройшов наш четвертий кулінарний майстер-клас. Перший, другий та третій можна подивитися тут. Дивно, але майже на нього не запізнилася. Перед будівлею Опера-Пасаж я була за 7 хвилин до початку. Проте в мене не було коробки 20 на 20 см, яка була потрібна для МК. Напередодні я всім написала про ці коробки, а про свою так і не потурбувалася.

Тому пошуки тари зайняли у мене ще десь 5 хвилин. Спершу я увірвалася в кафе з японськими стравами, але там мені сказали, що вони не продають свої коробки. Потім я забігла в кафе Креденс, швидко розказала їм, що хочу купити пару коробок. Але дівчатка з Креденсу не взяли з мене проші, а просто подарували мені 2 пластикових контейнера.

На самому заході ми разом з власницею студії солодощів Mousse Маріанною прикрашали медових зайчиків цукровою пудрою, змішаною з білком айсінгом). У кожного вийшов свій унікальний пряник:



Поки я шукала підходящу тару, Маріанна вже розклала на серветках пряники і ось такі кульочки з айсінгом. Весь МК я думала про ці пакети і переймалась, щоб вони не вибухнули в наших руках. Айсінг застигає напрочуд швидко, тому потрібно докладати зусиль і жмакати пакет якщо хочеш намалювати гарний контур.


Майстер-клас почався з демонстрації від професіонала. Щоб вийшло все красиво і акуратно потрібно завчасно придумати малюнок, взяти пакет з глазур'ю і видавити трохи з краєчку. Солодка маса повинна пристати до пряника. Зручніше малювати айсінгом не притуляючи кульок до солодощів. Чому? Додає +100 до вашої маневреності.


Творчий процес у самому розпалі. На фото можна побачити частих гостів наших майстер-класів kokhozavryk і aprilwitchka, власницю студії солодощів і блогера, якого вона запросила до нас приєднатися, Софію.


У нашому розпорядженні був айсінг двох видів: більш густий (для контуру) і рідкіший (для заливки). На наступному фото можна побачити процес нанесення рожевої заливки на пряник-яйце. Білий контур запобігає розтіканню заливки (і допомагає зробити все акуратно).


В одній хорошій книзі сказано: & quot; Немає мізків - записуй. Я так завжди роблю & quot ;. Тому я конспектую інформацію на листочку, який раніше був списком учасників МК, а після - списком тегів для ФБ і Інста. До речі, фотокартки в цих соціальних мережах про цей та інші наші майстер-класи можна побачити тут .


На майстер-класі львівським блогерам пощастило попрацювати з шоколадним (1 білок + 250 г цукрової пудри + какао), рожевим (те ж саме, але з барвником), світло-блакитним, білим та жовтим айсінгом. На фото можна познайомитися з творчістю Nadia Koshel '. Для свого міні-пряника вона вибрала глазур світло-блакитного кольору. Пофарбувати Айсінг можна порошковим барвником.


А це donna_stella в процесі створення свого цікавого картатого зайця. Одразу помітно, що у цього блогера добре працює фантазія. А в мене був заєць, на якому намальовані яйця. Його можна побачити на наступному фото а краще відразу пропустити.


Мій заєць. Ноу комментс.


А цей красивий пряник створила befor. Мені дуже подобається його посмішка. :)


Мамба та Інстаграм Мавпа та окуляри. :)


Дякую всім учасникам майстер-класу, дуже мені не вистачало наших смачних тусовок. Було приємно знову побачити Маріанну, з якою я познайомилася на Lviv Wedding Festival 2016. До речі, прикрашати зайців айсінгом нам було б ніде без допомоги ресторану La Piazza.

До нових смачних зустрічей!

кухня, кулінарія, Львів, masterclasslviv, пост-враження, смачно, фото, солодощі, майстер-клас

Previous post Next post
Up