Літні деруни

Jul 26, 2011 10:40


Захотіло моє коханнячко дерунів. А мені захотілось зробити ці звичні деруни літніми і легкими))) тому я додала кабачків! Ну і смакота вийшла! Фантастика! Не люблю себе хвалити, але це не той випадок)))))))


Read more... )

рекомендую, насолода, господинька, коханий

Leave a comment

Comments 13

veselamuza July 26 2011, 08:23:54 UTC
Ням-ням, виглядадають супер апетитно :) А кабачки на найгрубшій терти чи середній? Сік з кабачків віджимати?

Reply

mari_rubati July 26 2011, 08:30:54 UTC
терла на грубшій, бо вони однаково "подаються" при термічній обробці. води в кабачках при натиранні не було О_о, була в тертій картоплі, то я додала муки, щоб зв'язати вологу)))

Reply

veselamuza July 26 2011, 08:35:45 UTC
Дуже дякую за рецепт :) А підсмажувати на більшому вогні?

Reply

mari_rubati July 26 2011, 08:51:39 UTC
смажу завжди на середньому вогні) але, думаю, то не суттєво ;)
прошу))) смачного)

Reply


(The comment has been removed)

mari_rubati July 26 2011, 18:04:09 UTC
ой і не кажи, завтра робитиму, але для себе))) кабачкові я іще не їла, а картопляні люблю страшно, люблю картопляно-м'ясні, картопляно-грибні..... а от з кабачками робила вперше і мене цей смак полонив, але картопляно-грибні таки люблю більше)))

Reply

(The comment has been removed)

mari_rubati July 30 2011, 10:04:54 UTC
смакота!!!

Reply


ultra_me July 26 2011, 18:45:11 UTC
виглядають ням-ням :)
я сьогодні теж деруни смажила, але звичайні, з картоплею + підливу робила з курячих сердечок :)
а твої обов"язково спробую, бо кабачки обожнюю!

Reply

mari_rubati July 30 2011, 10:07:39 UTC
підливка з курячих сердечок... ммммм...

Reply


Leave a comment

Up