Захотіло моє коханнячко дерунів. А мені захотілось зробити ці звичні деруни літніми і легкими))) тому я додала кабачків! Ну і смакота вийшла! Фантастика! Не люблю себе хвалити, але це не той випадок)))))))
терла на грубшій, бо вони однаково "подаються" при термічній обробці. води в кабачках при натиранні не було О_о, була в тертій картоплі, то я додала муки, щоб зв'язати вологу)))
ой і не кажи, завтра робитиму, але для себе))) кабачкові я іще не їла, а картопляні люблю страшно, люблю картопляно-м'ясні, картопляно-грибні..... а от з кабачками робила вперше і мене цей смак полонив, але картопляно-грибні таки люблю більше)))
виглядають ням-ням :) я сьогодні теж деруни смажила, але звичайні, з картоплею + підливу робила з курячих сердечок :) а твої обов"язково спробую, бо кабачки обожнюю!
Comments 13
Reply
Reply
Reply
прошу))) смачного)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
я сьогодні теж деруни смажила, але звичайні, з картоплею + підливу робила з курячих сердечок :)
а твої обов"язково спробую, бо кабачки обожнюю!
Reply
Reply
Leave a comment