Захотіло моє коханнячко дерунів. А мені захотілось зробити ці звичні деруни літніми і легкими))) тому я додала кабачків! Ну і смакота вийшла! Фантастика! Не люблю себе хвалити, але це не той випадок)))))))
терла на грубшій, бо вони однаково "подаються" при термічній обробці. води в кабачках при натиранні не було О_о, була в тертій картоплі, то я додала муки, щоб зв'язати вологу)))
я кабачкові роблю чисті, без картоплі як тільки смажені - хрумкотять чуть але хрумкіт - то від картоплі кабачок не дає хрумкоту тобто від манки не залежить
мука дає власне хрумкіт при смаженні, як і картопля, а от манку таки треба випробувати. бо при випічці у волозі вона набухає і м'якне, а от при смаженні... хм... а як робите кабачкові?
Reply
Reply
Reply
прошу))) смачного)
Reply
і замість муки шоб ше пухкіші - даю манку, або вівсяні пластвіці німецькі в синій упаковці такі
Reply
Reply
як тільки смажені - хрумкотять чуть
але хрумкіт - то від картоплі
кабачок не дає хрумкоту
тобто від манки не залежить
Reply
а як робите кабачкові?
Reply
натерти кабачок, злити сік, дати яєць, приправити, манки
і смажити
Reply
Leave a comment