Літні деруни

Jul 26, 2011 10:40


Захотіло моє коханнячко дерунів. А мені захотілось зробити ці звичні деруни літніми і легкими))) тому я додала кабачків! Ну і смакота вийшла! Фантастика! Не люблю себе хвалити, але це не той випадок)))))))


Read more... )

рекомендую, насолода, господинька, коханий

Leave a comment

veselamuza July 26 2011, 08:23:54 UTC
Ням-ням, виглядадають супер апетитно :) А кабачки на найгрубшій терти чи середній? Сік з кабачків віджимати?

Reply

mari_rubati July 26 2011, 08:30:54 UTC
терла на грубшій, бо вони однаково "подаються" при термічній обробці. води в кабачках при натиранні не було О_о, була в тертій картоплі, то я додала муки, щоб зв'язати вологу)))

Reply

veselamuza July 26 2011, 08:35:45 UTC
Дуже дякую за рецепт :) А підсмажувати на більшому вогні?

Reply

mari_rubati July 26 2011, 08:51:39 UTC
смажу завжди на середньому вогні) але, думаю, то не суттєво ;)
прошу))) смачного)

Reply

natorella July 26 2011, 11:50:59 UTC
я солю кабачки і відціджую сік
і замість муки шоб ше пухкіші - даю манку, або вівсяні пластвіці німецькі в синій упаковці такі

Reply

mari_rubati July 26 2011, 14:00:25 UTC
я теж було думала про манку) а з манкою хрумкотять? бо моє чудо балуване - любить хрумкотливі)

Reply

natorella July 26 2011, 17:21:49 UTC
я кабачкові роблю чисті, без картоплі
як тільки смажені - хрумкотять чуть
але хрумкіт - то від картоплі
кабачок не дає хрумкоту
тобто від манки не залежить

Reply

mari_rubati July 26 2011, 18:09:29 UTC
мука дає власне хрумкіт при смаженні, як і картопля, а от манку таки треба випробувати. бо при випічці у волозі вона набухає і м'якне, а от при смаженні... хм...
а як робите кабачкові?

Reply

natorella July 26 2011, 18:12:50 UTC
та так само
натерти кабачок, злити сік, дати яєць, приправити, манки
і смажити

Reply


Leave a comment

Up