Ань,дуже задоволена,ідею виношувала кілька днів,хотіла щось саме таке,щоб хрусткий тоненький низ,прослойка маково-горіхова і ніжний крем.Ніби вийшло все саме так.
Кішева форма-це низька кругла форма з хвилястим крайчиком.В ній традиційно випікають кіш,звідси і назва ,в мене склянна,дуже нею задоволена. Так,з вареного гарбуза зробити однорідну кашу.
Comments 40
Reply
Reply
Интересная начинка с тыквой! Да что там... Весь тарт очень интересный :-)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Але у мене є питання:
1. що таке кішева форма?
2. гарбур зпюріровать - це зробити тіпа кашу так?
Reply
Так,з вареного гарбуза зробити однорідну кашу.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment