Пирожное "Дуэт" и маффины на аммоние

Jun 01, 2010 21:46

   Два простейших рецепта выпечки.
 
Read more... )

Пирожные

Leave a comment

Comments 28

evil_mimi June 1 2010, 18:47:56 UTC
просто и со вкусом!

Reply

lubany_b June 2 2010, 03:45:27 UTC
А еще очень быстро,вечером после работы пекла и то,и другое.

Reply


tata_bart June 1 2010, 18:49:29 UTC
Пироженки особенно хороши!

Reply

lubany_b June 2 2010, 03:46:35 UTC
Тань,маффинки меня больше поразили-настолько воздушно-вкусные!!!Но нужен аммоний.

Reply

tata_bart June 2 2010, 03:50:07 UTC
Да я о нем вообще первый раз слышу:))))

Reply


mishelkin June 1 2010, 18:50:22 UTC
Прикольные пирожные:)

Reply

lubany_b June 2 2010, 03:48:44 UTC
Спасибо большое!

Reply


koa_latam June 1 2010, 19:44:26 UTC
Вкусно-то как!:)

Reply

lubany_b June 2 2010, 03:49:12 UTC
А еще получилось быстро и много!

Reply


smakuje June 1 2010, 20:23:31 UTC
Смачно і швидко в приготуванні. Я тут недавно(після Паски) носилася з рецептами з самих білків. От ще один смачний.
Про амоняк ще й з лікбезом з хімії розповіла :)))

Reply

lubany_b June 2 2010, 03:59:38 UTC
Славка,це лже-бізе(печеться при 150 і мало цукру),але там така цікава майже кремова структура виходить!А маффіни попробуй,вони мене здивували!
Про амоній більшість не чули,чомусь він відомий тільки у нас,а жаль.

Reply


Leave a comment

Up