Спасибки ,да ,этот пляцок немного трудоемкий , но у меня два одинаковые противня и неплохая духовка с конвекцией , поэтому все пекла по два коржа и это сильно упростило процесс.
Любочка,дорогая, с удовольствием (я бы сказала, с эстетическим наслаждением) просматриваю твои произведения. Все хочу спросить: скажи, пожалуйста, а чем таким желтеньким украшены бывают твои пляцки? Очень радостно, ярко это выглядит! Какая ты умничка!!! Во всем. Маргарита_mirazh
Маргаритка,спасибки,мне очень приятно,что заглянула в гости. Желтые безешки я покупала готовыми(их хорошо видно на "Трехцветном"),где-то украшала целыми,но в большинстве крошила для посыпки.
Любочка, спасибо за ответ! А... Так это безешки такие... Я посмотрела в "Трехцветном". Раньше думала, это ты отсадила таких "желтышей" :). Очень симпатично! Тебе тоже спасибо за гостеприимство. Твоих незримых посетителей :)... Твоя открытость очень располагает :). Удачи тебе! Маргарита_mirazh
Делала маме на 60 лет,в принципе,сама разрабатывала рецепт,но это под настроение,с рулетами тонкими возни куча,если испечь по-толще - много легче в работе,но не так красиво смотрится.
Це звичайно досить складний рецепт,тому велика молодець,що спекла його,мені дуже-дуже приємно! Я сьогодні на мому любимому польському блозі побачила рецепт шоколадного пирога без муки http://mojewypieki.blox.pl/html Подивись,можливо це те,що ти шукаєш. Я не раз пекла по її рецептах,завжди виходить добре.Кинь в любий он-лайн перевідник і переведи з польської на українську. Я сама зараз практично не печу ні з шоколадом,ні з какао,не можна малій такого їсти.
Люба, порадь, будь-ласка. Хочу спекти цей пляцок, зверху оформити мастикою. Чи не потече вона від вершкового крему. Чи краще взяти сметанний з Твого рулету, він стійкіший?
Славка,на жаль в цьому питанні я поганий порадник,я не вмію працювати з мастикою.Але пам"ятаю,що десь бачила інформацію,що її не бажано наносити на желатинові креми,візьми мабуть сметанний,він на маслі.
О, дякую. Вже вчора трохи експериментувала, спекла 1 рулет(http://smakuje.livejournal.com/20539.html). Цей желатиновий крем смачний, але для мастики не підходить. (решту діти з"їли з задоволенням ложками:))))) Ще нині спробую масляний.
Славка,а ти дала достатньо часу вистигнути крему?Не менше ночі!Справа в тім,що я стараюсь не давати багато желатину,не люблю резиновість,тому даю мінімум потрібний для застигання,тоді він ніжний і смачний.Але все рівно занадто "живий" для мастіки,це правда.
Comments 35
Reply
Reply
Маргарита_mirazh
Reply
Желтые безешки я покупала готовыми(их хорошо видно на "Трехцветном"),где-то украшала целыми,но в большинстве крошила для посыпки.
Reply
Тебе тоже спасибо за гостеприимство. Твоих незримых посетителей :)... Твоя открытость очень располагает :). Удачи тебе!
Маргарита_mirazh
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Я сьогодні на мому любимому польському блозі побачила рецепт шоколадного пирога без муки
http://mojewypieki.blox.pl/html
Подивись,можливо це те,що ти шукаєш.
Я не раз пекла по її рецептах,завжди виходить добре.Кинь в любий он-лайн перевідник і переведи з польської на українську.
Я сама зараз практично не печу ні з шоколадом,ні з какао,не можна малій такого їсти.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment