Сакура

Apr 03, 2009 13:16

Красивая праздничная выпечка с вишней , Да , занимает много времени , но ,поверте - она этого стоит .


Read more... )

Вишня, Выпечка сладкая, Пляцки

Leave a comment

smakuje March 1 2010, 11:32:26 UTC
Люба, порадь, будь-ласка. Хочу спекти цей пляцок, зверху оформити мастикою. Чи не потече вона від вершкового крему. Чи краще взяти сметанний з Твого рулету, він стійкіший?

Reply

lubany_b March 2 2010, 03:38:37 UTC
Славка,на жаль в цьому питанні я поганий порадник,я не вмію працювати з мастикою.Але пам"ятаю,що десь бачила інформацію,що її не бажано наносити на желатинові креми,візьми мабуть сметанний,він на маслі.

Reply

smakuje March 2 2010, 07:32:55 UTC
О, дякую. Вже вчора трохи експериментувала, спекла 1 рулет(http://smakuje.livejournal.com/20539.html). Цей желатиновий крем смачний, але для мастики не підходить. (решту діти з"їли з задоволенням ложками:))))) Ще нині спробую масляний.

Reply

lubany_b March 2 2010, 19:10:06 UTC
Славка,а ти дала достатньо часу вистигнути крему?Не менше ночі!Справа в тім,що я стараюсь не давати багато желатину,не люблю резиновість,тому даю мінімум потрібний для застигання,тоді він ніжний і смачний.Але все рівно занадто "живий" для мастіки,це правда.

Reply

smakuje March 3 2010, 07:44:00 UTC
Дякую, буду мати на увазі. Любань, як думаєш, ось такий масляний на білках сюди підійде(http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4149414#4149414)?Вже замучила питаннями :)))

Reply

lubany_b March 3 2010, 17:33:26 UTC
Слав,як не старалась,але ссилка не відкривається,тому крем не бачу,на жаль...

Reply

smakuje March 3 2010, 20:25:17 UTC
Скопіюю, може знадобиться:
4 белка размешать с 220г сахарной пудры и поставить на водяную баню до растворения сах.пудры, снять с бани и взбить миксером 5-6мин - получится пушистая белая масса, 330г сливочного масла комнатной температуры нарезать на 10 кусочков и продолжая взбивать добавлять по 1 кусочку, сначала крем будет жидковатый, но после последнего кусочка начнёт густеть, можно чашку с кремом при взбивании поставить в ёмкость с холодной водой.
Крем хорош и для прослойки бисквитов, и для украшений и под мастику.

Reply


Leave a comment

Up