Про бограч

Jan 29, 2010 21:48

 Назва бограчу походить від угорського слова bograsc, в перекладі - казан. Тому й варити його слід на відкритому вогнищі у казані. Все інше - то вже не бограч. Я не претендую на правильність рецепту, але напишу, як його готую я. Про правильність можна сперечатися так само довго, як і про правильний борщ:)

Read more... )

суп/зупа

Leave a comment

Comments 20

soldat31 February 1 2010, 09:59:59 UTC
Дякую)

Reply


dfaw February 1 2010, 12:13:37 UTC
Издеваешься, да ? :)

Reply

lyudisha February 1 2010, 12:14:44 UTC
чого?:)
мене просто попросили написати рецепт. я його довго шукала, бо пригадую саме тобі писала якось, але не змогла знайти:(

Reply

dfaw February 1 2010, 12:18:22 UTC
По тому что я всё ни как не соберусь :(

Надо было у меня спросить :)
http://lyudisha.livejournal.com/127364.html?thread=945540#t945540

Reply

lyudisha February 1 2010, 12:20:14 UTC
а ви приїжджайте у гості - я зроблю:)

Reply


soncezajchyk February 2 2010, 10:09:35 UTC
чорт, і от як назло, в коі то вєкі в холодильнику жодного шматка м'яса:)
шодєлать!

Reply


melusyna July 6 2010, 08:05:30 UTC
ухтии!
дякую!

Reply


pan_baklazhan July 13 2013, 14:09:30 UTC
Зазирнувши у ваш профайл, сповіщаю вас про наявність живої спільноти про Закарпаття:
http://zakarpattja.livejournal.com/

Reply


Leave a comment

Up