Назва бограчу походить від угорського слова bograsc, в перекладі - казан. Тому й варити його слід на відкритому вогнищі у казані. Все інше - то вже не бограч. Я не претендую на правильність рецепту, але напишу, як його готую я. Про правильність можна сперечатися так само довго, як і про правильний борщ:)
(
Read more... )
Comments 20
(The comment has been removed)
Reply
А чого чіперке? Вони ж чіпетке.
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
*почав чекати весни*
Reply
я тута шукала у себе в журналі рецепт і натрапила на твою обіцянку повезти нас до себе на дачу варити бограч:) Цей бограч шо на фото, до речі взимку готувався, під мокрим снігом.
Reply
Особливий ріспект за мокрий сніг, а то дістали вже туристи, що ниють "почекаємо до весни"
Reply
Reply
Reply
Leave a comment