Zjadłam już 2 pączki, trochę faworków. ale patrzę na tak apetyczne zdjecie i wiem, że jeszcze bym zjadła :)))) Doda Pani później przepis? muszę takie powtórzyć. Będę wdzięczna.
Helena jestem, miło mi :) Piszę po polsku, bo od dawna mieszkam w Polsce :). Za przepis dziękuję, później już wg. tagu "pączki" znalazłam u Ciebie 2 sposoby. Spróbuję najpierw wg. przepisu bez zaczynu, wydaje mi się łatwiejszy. A co robisz z tak dużą ilością białek później? zamrażasz? bezy? pleśniak?
Heleno, wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych imienin. Moja mam ma na imię Helena. Na razie jeszcze nie mam pomysłu na obecne wykorzystanie białek. Latem najchętniej robię deser Pavlova, z malinami, truskawkami i jagodami. Niedawno wykorzystywałam białka od pączków do ciasta :piegowaty brzoskwiniowiec. Jest też tutaj w moich przepisach. Baaaardzo smaczne i lekkie ciasto. Do tego bardzo szybko się je robi
Comments 9
Reply
Doda Pani później przepis? muszę takie powtórzyć. Będę wdzięczna.
Reply
Bardzo proszę, zwracaj się do mnie po imieniu. Na imię mam Krystyna
Pięknie piszesz po polsku :)
Reply
Piszę po polsku, bo od dawna mieszkam w Polsce :).
Za przepis dziękuję, później już wg. tagu "pączki" znalazłam u Ciebie 2 sposoby. Spróbuję najpierw wg. przepisu bez zaczynu, wydaje mi się łatwiejszy. A co robisz z tak dużą ilością białek później? zamrażasz? bezy? pleśniak?
Reply
Na razie jeszcze nie mam pomysłu na obecne wykorzystanie białek. Latem najchętniej robię deser Pavlova, z malinami, truskawkami i jagodami. Niedawno wykorzystywałam białka od pączków do ciasta :piegowaty brzoskwiniowiec. Jest też tutaj w moich przepisach. Baaaardzo smaczne i lekkie ciasto. Do tego bardzo szybko się je robi
Reply
( ... )
Reply
Leave a comment