Sminke

Mar 22, 2011 20:37

Først, la oss starte med opphavet. Då vi fekk utdelt foreldre, fekk eg mamma. Mamma har ikkje hol i øyrene. Mamma vurderar klede ut i frå kor varme dei er. Mamma brukar ikkje sminke.

Så ofte ho får jsansen snakkar ho om kor forkasteleg det er med desse amerikanske misse-prinsessene, småungane som blir dolla opp til dette:


Read more... )

sminke, bryllaup

Leave a comment

Comments 15

silkepus March 22 2011, 20:18:23 UTC
Når du skal gifte deg får du noen andre til å sminke deg.. frisører gjør ofte det i tillegg til å sette opp håret! :D

Ellers kan man lære mye av å prate med damene på et parfymeri, ofte kan de sminke deg og forklare deg hva de gjør og sånn også, så kan du øve på det de lærer deg. Det er aldri for sent!! :)

Reply

katusj March 24 2011, 18:22:22 UTC
Det er sjølvsagt eit alternativ. Eg har ikkje heilt bestemt meg enno, men eg har vurdert å droppe frisøren. Drømmer om extensions med lange, lyse lokkar og ein tiara på toppen. Litt for å spare tid og energi på morgonen, dagen blir lang nok som den er. Er også litt redd for at eg vil bli altfor tungt sminka av sånne frisørdamer..

Men å snakke med sånn dame er sikkert lurt! :)

Reply

silkepus March 24 2011, 20:00:20 UTC
Jeg ble sminket av frisørdame da jeg var forlover for bestevenninnen min, da ble jeg absolutt ikke altfor tungt sminket. Det er slikt man har prøvetime for ;) Ellers har du jo veldig fin hud, og trenger neppe mye sminke, så ved å snakke litt med parfymeridame(r) så kan du jo lære å sminke selv :)

Extensions med lange lyse lokker og en tiara på toppen høres veldig prinsesse ut, og dermed perfekt til deg!! :D

Reply

katusj March 24 2011, 20:10:30 UTC
Ja, sant! :)

Og du har sikkert rett, det er nok berre eg som har ein masse fordommar mot slike sminkedamer :p

Reply


lenestol March 22 2011, 20:33:05 UTC
var det ikke 2012 bryllupet skulle stå? da har du goood tid ;)

jeg er ingen sminkefantast, ville ikke at noen skulle "synse" for mye og siden jeg ikke hadde tid til prøve/testtime hos noen så sminka jeg meg selv. og har faktisk aldri vært så fornøyd med make'n verken før eller etterpå. (tenkte faktisk på det idag da jeg så meg i speilet på jobb - jammen bra jeg var heldig med den dagen der..)

du kan spørre "damene" om hjelp (= de på body shop/make up store/estetique/mac/danskebåten/der de selger sminke). du kan be frisøren sminke deg, og på forhånd avtale hvordan du vil se ut. om du ikke er heavy sminka til hverdags er det kanskje litt rart å være det den dagen. da er det ikke så mye som må gjøres og du kan gjøre det selv. fin i huden er du jo, så det er ikke mye som skal til :)

Reply

katusj March 24 2011, 18:50:38 UTC
Eg tenker at det vil føles litt rart å vere tungt sminka, men samtidig vil eg jo vere så fin som muleg. Men du som tydelegvis veit sånt, viss det ikkje er så mykje som må gjerast, kva er det som må til? Desse damene vil jo sikkert seie at eg treng ALT slik at dei kan selje det til meg.

Reply

lenestol March 24 2011, 21:09:27 UTC
aj. jeg er en racer på meg selv, men på andre..? not so sure ( ... )

Reply

katusj March 27 2011, 10:39:35 UTC
Dette var til stor hjelp, Lene, tusen takk!! <3 ( ... )

Reply


sikksakk March 23 2011, 02:03:58 UTC
DU behøver absolutt ikke å sminke deg! Jeg syns det er aller finest med folk som ser "naturlige" ut, spesielt du, hvis hud som nevnt er plettfri og silkemyk, og som ser veldig bra ut uten sminke generelt. Min ærlige mening er at du knapt trenger maskara engang, selv om jeg forstår behovet rent psykologisk. Syns det hadde vært kjempetøft og flott om du sminka deg minimalt, egentlig! :D

Reply

katusj March 24 2011, 18:51:36 UTC
Så hyggeleg kommentar! Tusen takk! <3

Reply


ridderkato March 24 2011, 11:59:35 UTC
Til bryllup tror jeg det er helt vanlig å la proffe sminkedamer gjøre jobben, ja! Satser selv på at briller er all dekoren ansiktet mitt trenger. Pluss at jeg brukte opp livskvoten min for stygt påført eyeliner da jeg var 14. ;D

Reply

katusj March 24 2011, 18:54:01 UTC
Men då må ein jo stole på disse damene, og for meg sit det litt langt inne.. Klarer ikkje å sjå for meg at eg og eit sånt menneske skal kunne bli einige om kva som er pent. Augelegen vil ikkje gje meg briller, endå eg går dit to gongar i året og høgt og tydeleg seier at eg er bibliotekar. Men kan jo alltids gå for solbriller eller noko..

Reply


Leave a comment

Up