А яшчэ казалі, што гематаген робяць з бычынай крыві, і яго трэба есьці тым, у каго гемаглабін нізкі...
Цяпер жа таксама ўсялякага такога хапае, калі гаўно за цукерку выдаецца. Зь ежы адразу і не назаву, а вось розныя тэлефонныя і кампутарныя тэхналёгіі - дакладна...
Склад гематагену - аскарбінаватя кіслата, малако цэльнае сгушчанае з цукрам, цукар-пясок, патака крухмальная карамельная, ванілін. Праўда, сярод "вспомогательных весчеств" указаны нейкі альбумін чёрный пісчевой. А яго могуць здабываць і зь бялку крыві. Але ў любым выпадку, цяперашнія гематагенкі - гэта цукеркі, фактычна, кандытарскі выраб, пра што і дактары кажуць.
Але ў мяне таксама дзіцячыя ўяўленьні пераважаюць часам над здаровым глуздам, таму я працягваю верыць, што гематаген нават выгляд запечанай крыві мае, а не карамельнай патакі )))
ну скажам так - альбумін менавіта з бычынай крыві і здабываюць, у любым выпадку - ў мяне бабуля была медсестра, яна дакладна ведала что і як, таму я ў той веру, і не трэба так са мной і маім дзіцячым гематагенам, гэта былі самыя смачныя лекі, за выключэннем аскарбінкі)))))))))))
Comments 15
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Цяпер жа таксама ўсялякага такога хапае, калі гаўно за цукерку выдаецца. Зь ежы адразу і не назаву, а вось розныя тэлефонныя і кампутарныя тэхналёгіі - дакладна...
Reply
Вы рушыце мой сусвет!!
ну адное што зараз гэта з-за перанасычанасці, а раней з-за недахопу.
Reply
Але ў мяне таксама дзіцячыя ўяўленьні пераважаюць часам над здаровым глуздам, таму я працягваю верыць, што гематаген нават выгляд запечанай крыві мае, а не карамельнай патакі )))
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment