А яшчэ казалі, што гематаген робяць з бычынай крыві, і яго трэба есьці тым, у каго гемаглабін нізкі...
Цяпер жа таксама ўсялякага такога хапае, калі гаўно за цукерку выдаецца. Зь ежы адразу і не назаву, а вось розныя тэлефонныя і кампутарныя тэхналёгіі - дакладна...
Склад гематагену - аскарбінаватя кіслата, малако цэльнае сгушчанае з цукрам, цукар-пясок, патака крухмальная карамельная, ванілін. Праўда, сярод "вспомогательных весчеств" указаны нейкі альбумін чёрный пісчевой. А яго могуць здабываць і зь бялку крыві. Але ў любым выпадку, цяперашнія гематагенкі - гэта цукеркі, фактычна, кандытарскі выраб, пра што і дактары кажуць.
Але ў мяне таксама дзіцячыя ўяўленьні пераважаюць часам над здаровым глуздам, таму я працягваю верыць, што гематаген нават выгляд запечанай крыві мае, а не карамельнай патакі )))
ну скажам так - альбумін менавіта з бычынай крыві і здабываюць, у любым выпадку - ў мяне бабуля была медсестра, яна дакладна ведала что і як, таму я ў той веру, і не трэба так са мной і маім дзіцячым гематагенам, гэта былі самыя смачныя лекі, за выключэннем аскарбінкі)))))))))))
Цяпер жа таксама ўсялякага такога хапае, калі гаўно за цукерку выдаецца. Зь ежы адразу і не назаву, а вось розныя тэлефонныя і кампутарныя тэхналёгіі - дакладна...
Reply
Вы рушыце мой сусвет!!
ну адное што зараз гэта з-за перанасычанасці, а раней з-за недахопу.
Reply
Але ў мяне таксама дзіцячыя ўяўленьні пераважаюць часам над здаровым глуздам, таму я працягваю верыць, што гематаген нават выгляд запечанай крыві мае, а не карамельнай патакі )))
Reply
Reply
Reply
О як, гематавіт значыцца... ну ну...
Аскарбінкі каторыя круглыя і завернутыя ў цалафанчык???)))))
Вось толькі мне здаецца што раней яны нейкія іншыя былі...
Reply
Reply
Reply
Leave a comment