козацький куліш на вогнищі

Dec 10, 2012 18:05

Для приготування козацького кулешу на вогнищі нам знадобляться:
- козаки, що рубатимуть дрова, розводитимуть вогонь, носитимуть воду, питимуть горілку та співатимуть пісень
- великий казан, літрів на 20 (можна й більше)
- пшоно, сало або підчеревина, цибуля, морква, курячий розсіл, домашня сметана, домашні яйця, сіль, перець, лавровий лист.


Read more... )

фото, кулінарне, ЖЗЛ

Leave a comment

Comments 17

web_satyr December 10 2012, 16:22:57 UTC
"1. Напоїти козаків горілкою. Без цього вони ні дров не нарубають, ні води не принесуть." - шо ж ти на задньому плані казан не замазюкав?

Reply

jarkokozak December 10 2012, 16:29:10 UTC
то просто фотографія п'ятої чарки, перша в кадр не попала, бо в фотографа руки були зайняті

Reply


xo66it December 10 2012, 16:27:47 UTC
занотував до цитатника

Reply


kruchanna December 10 2012, 16:37:30 UTC
Шото за звір - курячий розсол?

Reply

jarkokozak December 10 2012, 17:10:26 UTC
Насяльніка!
Куріца знаішь?
Равшан куріца варіль,
куріца убєжаль, Джамшут куріца поймаль і сожраль,
а розсіл остался...

Reply

xo66it December 10 2012, 18:03:49 UTC
гаварите челавеческим языком! Бульон из куры!

Reply

jarkokozak December 10 2012, 18:17:02 UTC
шутить изволите :)
из "куриного набора"

Reply


ekramarenko December 10 2012, 17:19:48 UTC
Оооо! ООО!

Reply

jarkokozak December 10 2012, 17:27:50 UTC
Чому ви ще не з нами?
Це ж фото з корпоративу для ЖЖ.

Reply

ekramarenko December 10 2012, 19:10:21 UTC
Так шо ж - ви ж у Києві, а я ж у Запоріжжі.

Reply

jarkokozak December 10 2012, 19:13:31 UTC
Неправда, ми по всій Україні.
Коли ми варимо юшку на Бирючому острові, тоді це ближче до вас :)

Reply


yarokuznetsov December 11 2012, 12:48:11 UTC
А где масло??!
весной был другой рецепт

Reply

jarkokozak December 11 2012, 13:08:12 UTC
Кура була дуже жирна, і сметана теж :)

Reply


Leave a comment

Up