Для приготування козацького кулешу на вогнищі нам знадобляться:
- козаки, що рубатимуть дрова, розводитимуть вогонь, носитимуть воду, питимуть горілку та співатимуть пісень
- великий казан, літрів на 20 (можна й більше)
- пшоно, сало або підчеревина, цибуля, морква, курячий розсіл, домашня сметана, домашні яйця, сіль, перець, лавровий лист.
(
Read more... )
Comments 17
Reply
Reply
Reply
Reply
Куріца знаішь?
Равшан куріца варіль,
куріца убєжаль, Джамшут куріца поймаль і сожраль,
а розсіл остался...
Reply
Reply
из "куриного набора"
Reply
Reply
Це ж фото з корпоративу для ЖЖ.
Reply
Reply
Коли ми варимо юшку на Бирючому острові, тоді це ближче до вас :)
Reply
весной был другой рецепт
Reply
Reply
Leave a comment