Смачного!)

Jul 30, 2012 15:08

Взагалі вже тут десь згадувала, в цілому - підглянула в belonika
А от що з цього всього вийшло тут).
Тісто купила листкове. Воно тут не таке як у нас. Продається не заморожене, значно тонше, у складі: вода, сіль, борошно.
Треба: помідори, базилік, моцарелла, сіль, перець, олія.

Read more... )

подорожі, Хорватія, навколо світу, рецепти

Leave a comment

Comments 6

ekramarenko July 30 2012, 12:17:23 UTC
Клас! Тісто таке тонюсіньке, як папір. Справді, має бути дуже гарно. Як на мене, тісто, яке продають у нас, надто важке. А це виглядає майже прозорим :) Може це так зване "філо"?

Reply

ja_marjana_mama July 31 2012, 06:20:12 UTC
От і я не знаю, що це за тісто таке. Дуже тонке!!! Його практично не чути!!! В нас такого точно нема....

Reply


(The comment has been removed)

ja_marjana_mama July 31 2012, 06:20:53 UTC
О, а я "філо" і не знала... Так, напевно в нас його нема.
Дуже класна штука. А штруделі які виходять!!!

Reply


(The comment has been removed)

ja_marjana_mama July 31 2012, 06:21:15 UTC
Дуже дякую! І смачного!

Reply


і не соромна? zhabenia_zelene July 30 2012, 19:02:21 UTC
на ніч таке красоту?
а що це на фотці нумер 4?
У нас також таке тісто продається?
Все
Приїдеш до мене і зробиш! ГИ

Reply

Re: і не соромна? ja_marjana_mama July 31 2012, 06:23:09 UTC
На фотці № 4 оливкова олія, базилік і сіль. На жаль я тут ніде не знайшла "живого" базиліку, то купила сушений. Але він такий неймовірно запашний.... що я накуплю і додому.
Взагалі, як запекти це все, то враження, що там всередині м"ята. Так той базилік розкривається.
Бачиш, знаючі люди кажуть, що то "філо". Приїду додому то буду шукати рецепт ітд.

Reply


Leave a comment

Up