Leave a comment

Comments 12

yurgengorg November 4 2013, 21:29:11 UTC
Мені чомусь важко зрозуміти - навіщо відпускати рибу, після того як її зловиш(особливо великих розмірів), як її можна зажарити! Напевно не всі ріки в Штатах забруднені хіміями. Хоча я не рибак взагалі, останній раз на рибалці був років 15 тому, але щось не розумію тих, що сидять годинами заради декількох секунд кльову, ловлять нормальну рибу - і її потім відпускають! Це якесь збочення, навязане американцями і іншими зарегульованими ліцензіями націями. Це порушення тисячолітніх інстинктів і традицій - те що вбив чи зловив - то твоє. В мене є один знайомий англ - ходить на Темзу - те що зловить - відпускає, каже - жалко рибу йому і Темза дуже брудна, не став би ту рибу їсти! (раніше в Темзу спускали каналізацію і промислові води пів-Англії-ту рибу ще довго не можна буде їсти!):)))

Також не слід вводити читачів власною назвою ВіскАнсин!:)) - навіщо потурати америкосам в перекручуванні англійської мови?? Stop - стАп, coffee - кАфі, body - бАді! В Великобританії люди в шоці - як так можна спростити і перекрутити англійську мову!))

Reply

eve_link_a November 4 2013, 22:34:11 UTC
Я теж дуже проти різних регуляцій, але на прикладі штатів можна побачити ефект від такої регуляції - риби повно, екосистема працює правильно, всі щасливі.
На рахунок Віскансину - най ліпше британці пильнують свого Біг Бена, аби хто не завалив, ніж переймаються мовами. Це так як бідкатися шо на галичині бульбу на ронделі з воливою смажать ;)

Reply

yurgengorg November 4 2013, 23:01:53 UTC
Напевно основна частина тих відрахувань-ліцензій йде на ті дурнуваті таблички по берегах водойм, які " ріжуть очі", і на зарплати тим придуркам-рейнджерам, які дивляться в біноклі і хапають за руку :)) ну і дещо на розведення риби-мальків!

Reply

eve_link_a November 4 2013, 23:39:40 UTC
Не напевно, а точно. Але ж знову, давайте краще скасуйте монархію у Великобританії, нащо вам та вся ряджена компашка з діамантовими цяцьками? Уявляєте, скільки риби можна на ті кошти розвести? ))))

Reply


(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 00:07:43 UTC
дякую, постараюсь :)

Reply


(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 19:02:24 UTC
коли риба вже майже готова метати ікру, вона просто в порожнині зерниста. Розрізається рибина обережно і ікра просто висипається. Потім її промивають в солоній воді і солять в міцному розчині солі. Складають в банку і в холодильник.
Якщо риба ще не готова до метання, то ікра знаходиться в таких плівках - ястиках. Це складніша справа - треба її перетерти через сітку, щоб вивільнити ікринки.

Reply

(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 19:09:46 UTC
ні, абсолютно. І солять її для консервації.

Reply


proidysvit November 5 2013, 19:37:49 UTC
он воно як в Стейтсах рибка велика і маленька ловиться)

Reply

eve_link_a November 5 2013, 19:41:21 UTC
краще, коли велика :)

Reply


Leave a comment

Up