Leave a comment

(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 19:02:24 UTC
коли риба вже майже готова метати ікру, вона просто в порожнині зерниста. Розрізається рибина обережно і ікра просто висипається. Потім її промивають в солоній воді і солять в міцному розчині солі. Складають в банку і в холодильник.
Якщо риба ще не готова до метання, то ікра знаходиться в таких плівках - ястиках. Це складніша справа - треба її перетерти через сітку, щоб вивільнити ікринки.

Reply

(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 19:09:46 UTC
ні, абсолютно. І солять її для консервації.

Reply

(The comment has been removed)

eve_link_a November 5 2013, 19:12:06 UTC
роздавав вже солону. Але ось ця, що я минулого тижня робила, то мені смакувала більше не солона. Але то як хто любить

Reply


Leave a comment

Up