Антинародний фронт

Dec 29, 2014 14:50

Десь між розширенням повноважень Турчинова й прийняттям бюджету зрозумів, що поділ на голубих й помаранчевих для мене таки потроху відходить в минуле. Ну себто він явно залишається, але головний поділ на "своїх і чужих" у моїй голові уже йому явно не відповідає ( Read more... )

вибори 2014

Leave a comment

Comments 22

almukantar December 29 2014, 15:36:14 UTC
Бачили нові карти? http://vasylchenko.ucoz.ru/_ph/17/941926450.jpg
там чітко видно НФ це Галичина, Лодомерія, Буковина і Надніпрянщина.
БПП - Закарпаття, Поділля і Причорномор'я.
Як може прокоментувати?

Reply

easternwestern December 29 2014, 16:02:25 UTC
Ну, те хто де переміг по регіонах було ясно одразу після виборів, якщо не ще до них.
Я не зовсім розумію, що ви хочете від мене почути.

Reply

almukantar December 29 2014, 16:09:41 UTC
Ви пишете, що "Якщо поміж виборцями БПП й НФ великої різниці немає, то ..."
Мені здається між виборцями є історично-етнографічні відмінності. Якщо ввести рівень помаранчевості F і відповідно рівень голубизни 1-F. То параметр F явно більший в НФ і менший в БПП.

Reply

easternwestern December 29 2014, 16:39:16 UTC
Звичайно між виборцями БПП та НФ існує певна різниця, якби різниці не було - то не було б і відмінності у заповненні бюлетнів. Просто це не велика різниця, не та різниця як то різниця з РПЛ, не та різниця як між виборцями двох помаранчевих партій, що протистоять одна одній(що у значній мірі має місце, нехай і непублічно).
Більшість виборців НФ місяцями перед виборами схилялись до голосування за БПП, по суті обидві партії асоціюються з владою, на відміну від решти помаранчів.

Reply


blue_end December 29 2014, 19:16:43 UTC
Не буду сперечатися щодо НФ ( ... )

Reply

easternwestern December 30 2014, 13:24:39 UTC
Розумієте, все пізнається в порівнянні. Хороший - це кращий за середній рівень, поганий - це гірший за середній рівень. Як саме ви бачите середній рівень політичної партії в Україні? Як саме ви бачите середній рівень для впливого політика?
Розставте фракції українського парламенту від найкращої до найгіршої і давайте подивимось буде БПП в кінці чи на початку.
Я сам не голосував за БПП і досі вважаю що Самопоміч найкраща. Проте хто може бути другий після СП? Батьківщина чи може Ляшко?

Звичайно БПП має повно недоліків. Проте я загалом бачу що в українській політиці йде прогрес, що політики таки змінюються на краще. Звичайно не тими темпами, якими би хотілося. І я бачу що найактивніше тормозить цей процес саме Народний Фронт, тоді як БПП проявляє куди більшу готовність до змін.

Reply

(The comment has been removed)

easternwestern January 4 2015, 15:54:15 UTC
>>ЩОдо самопомочі з вами категорично не згоден. вони вікають від відповідальності(фактично їх силою примусили послати в уряд хоч одного міністра) мало щ роблять, багато галасують, намагаються всидіти на двох стільцях будучи в коаліції ведуть себе яасто як опозиціонери і т п.
Абсолютно вірна позиція у їхній ситуації. Вигідна як самій Самопомочі, так і Україні.

Reply


docent030 December 29 2014, 21:40:43 UTC
==НФ це майже суцільний фейл ... та таке інше.
Як казали в одному фільмі, Ласкаво просимо у реальний світ!

Reply

easternwestern December 30 2014, 12:59:26 UTC
Ну мова не про те, який НФ поганий, мова про те, як він гірший за інших.

Reply

docent030 December 30 2014, 23:09:01 UTC
== мова про те, як він гірший за інших
Але, здається, все ж таки йдеться про абсолютні, а не відносні оцінки. Тому що є таке: "проте що він буде аж такою хернею я від нього не чекав". Моя особиста оцінка НФ - "Біля гівна нормальні люди не збираються", тому їм важко мене здивувати.

А з приводу Самопомочі - мені цікаво наскільки довго будуть збігатись доріжки партії та Єгорушки Соболєва. До Яценюка йому далеко, але, здається, також має потенціал...

Reply

easternwestern December 31 2014, 00:55:01 UTC
Як оцінки хороший, поганий чи херня можуть бути абсолютними?

>>А з приводу Самопомочі - мені цікаво наскільки довго будуть збігатись доріжки партії та Єгорушки Соболєва. До Яценюка йому далеко, але, здається, також має потенціал...
Не певен що саме ви маєте на увазі.

Reply


almukantar December 30 2014, 11:38:18 UTC
easternwestern, а напишіть абзац про Самопоміч.

Reply

easternwestern December 30 2014, 12:55:38 UTC
Кілька абзаців про Самопоміч я написав ще до виборів. На мій погляд, краща з політичних партій України.

Reply

almukantar December 30 2014, 13:15:22 UTC
Ясно, ну може щось помінялося за тих пару місяців. Якщо так далі піде, мені здається, що Самопоміч відкусе по половині електорату НФ і БПП.

Reply

easternwestern December 30 2014, 13:39:36 UTC
Якби вибори були через ~1 рік, то звичайно дуже можливо, особливо якщо обійшлося б без нових партій.
Але наступні вибори у нас коли?? Хто його знає що до того часу буде. До того ще вибори президента мають оно бути)

Reply


(The comment has been removed)

easternwestern January 4 2015, 16:56:23 UTC
Мені прикро що ви бачите ситуацію отак ( ... )

Reply

(The comment has been removed)

easternwestern January 4 2015, 20:01:20 UTC
>>Я не кажу що Порох проросійський. Я вцілому вважаю його цілком адекватним президентом. І зараз би за нього проголосував би.Але я дійсно казав про те що ризик надмірних поступок з його боку рашистам був.
Кажу вам ще раз, ваші побоювання щодо надмірних поступок рашистам Порохом це ще таке. І якби ви пропонували "збалансувати владу" Тягнибоком, Ярошем та допустимо Коломойським...
Але ви пропонуєте збалансувати це Яценюком і Турчиновим, що виглядає якимсь каламбуром, бо НФ - це якраз ті люди, які якраз і роблять неймовірно наймірні поступки рашистам.

>>неприємно що ви бачите що лише мінуси як то КРИМ і ДНР ЛНР і не бачите плюсів адже ми могли втратит релаьно більше. я впевнений що більш або менш професійно але перехідний уряд в квіні-травні релаьно зумів зірвати набагто більші втрати. згадаємо як Аваков зачистив харків від ращистів в середині квітня наприклад.я пам'ятаю сиуацію початку березня тоді навітьв Дінпроптеровську були великі ризики. Я визнаю що втрата чатсини Донбасу це результат помилок з Боку Яценюка і Турчинова але я не ( ... )

Reply


Leave a comment

Up